Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lennék?

Figyelt kérdés

Mostanában folyton elsózom az ételeket, nem direkt csinálom, én megpróbálom a megfelelő só mennyiséget rárakni, de nem megy, pedig régen mindig ment, és hallottam, hogyha valaki elsózza meg elfűszerezi az ételeket, akkor szerelmes.

17,5F

2016. júl. 20. 11:06
 1/3 savanyújóska ***** válasza:
Vagy csak abban a pillanatban szarul főz. Neked kell eldöntened, hogy melyik. Én még nem tapasztaltam olyat, hogy érzelmi alapon elsóznám az ételt, inkább arra érthették eleink, hogy amikor szerelmes vagy, akkor kevésbé figyelsz oda, így lehet könnyen elsózni.
2016. júl. 20. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos
2016. júl. 20. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:

xDD

Gondolsz mostanában valakire sokat? El fog érdekes érzés akkor amikor az a személy a közeledben van? Hiányzik most az a személy?

Ha nem akkor nem tudom kibe lennél szerelmes.

2016. júl. 21. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!