Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Van egy srác akivel most a hobbink miatt egy hétig közös foglalkozáson veszünk részt, én egy másik suliba járok meg ő is, és 5-6 iskola közös programot szervez egy hétig minden nap lesznek foglalkozások. Ő nagyon szimpatikus, amit láttam belőle eddig meg ahogy a többi emberhez viszonyul, kedvesnek, viccesnek, kicsit bolondosnak találom. A kérdés, hogyan tudnám felhívni magamra a figyelmét? Csak úgy menjek oda hozzá beszélgetni esetleg írjak neki Facebookon? Nem akarok hülyét csinálni magamból, párszor már sikerült:D
18/l
Szerintem is menj oda de ne tammad le hogy jarni akarsz vagy hasonlok hanem beszelgess vele es majd utana jon minden magatol...
Ne tervezz el mindent van amit a sorsra kell bizni...
Amugy ha megis beegnel...
Ne foglalkozz vele semmi baj mindenki egett mar be parszor de ha nem kezdenyezel akkor lehet sot valoszinu hogy semmi se lesz az egeszbol...
Mert a fiuk tapasztalatbol mondom mert en is az vagyok arra varnak hogy valami jelet adj hogy bejon vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!