Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik de úgy érzem egy másik meg nyomul mi tévő legyek?
Az van hogy aki tetszik az passzív velem de aki nyomul az meg nem igazán tetszik!
Segítség: Youtube-ozok értek az informatikához és közepes távra terveznèk(ez majd kiderül) rühellem a matekot és 13/F
Értelmes válaszoknak örülnék és egyre jobban érzem magam kellemetlenül mert aki tetszik az olyan semmilyen velem de tudom hogy nagyon kedves ( én viszont megválogatom hogy kivel vagyok az)
Ne nekunk ird a magadrol gondolt velemenyed,ha az a lany nem nagyon kozeledik akkor ket dolgot tehetsz:
1. Legyel kitarto, a lanyok szeretik ha kicsit kuzdenek ertuk, es altalaban a fiuk is szeretik azokat a csajokat akik nem adjak olyan konnyen magukat.De van amikor mar atesel a lo tul oldalara, egyertelmuen kijelenti, hogy semmit sem akar, olyankor jobb hagyni..
2:Elfogadod, hogy nem tul kedves hozzad es hagyod a francba.
Kedves Kérdező!
Örülj annak, hogy nyomul rád egy csaj, szerintem kezdj ki vele!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!