Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most vagyok 9. -es és a másik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most vagyok 9. -es és a másik osztályba van egy fiú aki nagyon tetszik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mikor meglátom őt ,akkor mindig elpirulok és gyorsan ver a szívem.

Bejelöltem facebookon és lájkolt pár képemet ,aztán én is lájkoltam a profilképét,és írt nekem chaten,hogy :Szia,az én nevem xy!Te egy lány vagy a 9 B osztályból?

Írtam,hofy igen ,aztán még beszélgettünk a gólyabálról,meg ilyenek.

Aztán azt írta,hofy bocsi,de mennem kell,majd még beszélünk.

Ez egy hétfői napon történt,aztán kedden egész nap láttam,szóval még sose láttam őt az udvaron,és most meg minden szünetbe.Mikor egymàs szemébe néztünk én nem mertem neki köszönni,aztán köszönt ő mosolyogva.Volt mellette egy fiú,aki amikor bementem az osztályba azt mondta,hogy tetszem Xy-nak.

Aztán itt van csütörtök és hétfő óta nem beszéltünk.Ma,mikor mentem rajzórára hátra lökte a haját -nem tudom hogy írjam le x3 - és köszönt,én meg lassított felvételbe láttam >.< És olyan sexy volt,ahogy a nap is épp rásütött *--* És olyan aranyos mosolya van.

Nem merek írni neki.Azt mondták,hogy lány sose írjon rá fiúra,mert nyomulósnak találja majd.

Amúgy ő egy évvel hamarab ment iskolába ,szóval ő csak 14 éves .

Szerintetek írjak neki? Mit csináljak,alig bírom visszatartani,hogy ne írjak,ha írnék is neki,nem steretném,ha sablonbeszélgetés lenne.

Előre is köszönöm a válaszokat.

15/L

2015. nov. 5. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Irjál nyugodtan neki
2015. nov. 5. 16:12
 2/5 anonim válasza:

Velem is ilyen volt.

Azt tanácsolom csinálj valamit mert így eltávolodtok és úgy jársz mint én.

Énis 9-es vagyok és velem is így volt egy fiúval hogy tetszett meg énis neki de mivel nem mertem hozzászolni ezért úgy vette hogy nem tetszik nekem. És a végén az lett hogy keresett egy magabiztosabb lányt és túllépett rajtam.

EZÉRT CSELEKEDJ!!!

Nem szabad várni!!! mert ez lesz a vége! remélem tudtam segiteni

2015. nov. 5. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele élőben, írj rá a legismertebb közösségi oldalon.

Egyébként tetszik a felhasználóneved! ^^

2015. nov. 5. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp tenned kell valamit, különben mással fog összejönni. Én is elég hasonló helyzetben vagyok, de mi sajnos nem egy iskolába járunk a fiúval. 15/L
2015. nov. 5. 16:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Most viszont kiderült,hogy az egyik barátnőmnek,-nem áll olyan közel hozzàm,de baràtnőmnek tekintem- ő nagyon régóta tetszik...Most màr végkép nem tudom mit tegyek :((

2015. nov. 5. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!