Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egyik héten kedves és közvetle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik héten kedves és közvetlen, a másik héten meg kerül. Mi ez?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki nekem nagyon tetszik, el is kezdtem vele beszélgetni tök normális és aranyos volt! Mihelyst el kezdtem éreztetni vele hogy tetszik nekem, el kezdett kerülni hozzám se szól, esetleg vissza köszön. Most ezt mire véljem? Most mi baja van? Meg kérdeztem tőle csomószor, hogy mi baja van velem mindig azt mondta, hogy semmi... Most ez mi?

2015. szept. 26. 19:49
 1/2 Adelll ***** válasza:
Valószínűleg azért mert szivesen beszélget veled, meg jófejnek tart de nem jönne veled össze. Lehet hogy azért is beszélget veled mert melletted el tudja engedni magát mert nem jössz be neki úgy. Viszont ha azt latja h bejössz neki inkább nem beszélget veled mert ő nem ilyen kapcsolatot akar. :(
2015. szept. 26. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert ő nem akar tőled semmit. És ha nem állsz le ezzel hogy erezteted vele erdeklodesed akkor kerulni is fog. A végén ugyis elutasitana. Sajnalatos. De mondj le rola, neki ugy lenne a legjobb.
2015. szept. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!