Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek már 19x utasitotak vissza de még nem volt senkim!?
Olyan rossz azt nézni hogy körülötem mindenkinek van barátja/barátnője nekem meg senkim.kicsit szánalmasnak is érzem magam.
16F
Ne add fel ;)
Lehet, hogy az igényeid magasak vagy túlságosan rámenős vagy éppen, hogy nem vagy az. Nem írsz róla semmit, úgyhogy nem tudom mi lehet a probléma. Az viszont biztos, hogy - nem akarom, hogy elkeserítsen -, de 100-200-ból egy valaki biztosan összejön. Szóval sok mindenkit le kell szólítani ;)
Hajrá ;)
#5- nek igaza van.
Ebbe a generációba tartozó lányoknak ( gondolom nem a normálisak utasítottak vissza ) , ha nincs pénzed vagy nem kockás a hasad, nincs ecset fejed akkor egy senki vagy - de ne add fel lehet hogy vannak mèg normális lányok a világban ...
#7 vagyok , Ès èn nem arra gondoltam, hogy nincs 100 meg 100 olyan lány aki normális ès járna veled, hanem arra, hogy lehet hogy titokban nagyon tetszel nekik de (követik azokat akiknek az ideálja az amit leírtam az előzőben) ès át sem gondolják, hogy mit csinálnak .
Jah ès az öngyilkosság nem megoldás minden èletnek van èrtelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!