Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi tévő legyek már 19x utasito...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek már 19x utasitotak vissza de még nem volt senkim!?

Figyelt kérdés

Olyan rossz azt nézni hogy körülötem mindenkinek van barátja/barátnője nekem meg senkim.kicsit szánalmasnak is érzem magam.

16F

2015. okt. 27. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy túlságosan megrögzötten akarsz barátnőt?
2015. okt. 27. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne add fel!:)
2015. okt. 27. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne add fel ;)

Lehet, hogy az igényeid magasak vagy túlságosan rámenős vagy éppen, hogy nem vagy az. Nem írsz róla semmit, úgyhogy nem tudom mi lehet a probléma. Az viszont biztos, hogy - nem akarom, hogy elkeserítsen -, de 100-200-ból egy valaki biztosan összejön. Szóval sok mindenkit le kell szólítani ;)

Hajrá ;)

2015. okt. 27. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb úgyis megtetszel majd valakinek,ebben biztos vagyok. Nincs olyan,hogy valaki egyedül marad :)Valószínűleg a személyiséged az,ami esetleg sok embernek nem jön be,de szerintem ezért ne változz meg,mert valaki majd így fog elfogadni és szeretni :) 15/L
2015. okt. 27. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
16 évesen "már 19x utasitotak vissza"? Tudod, ha nem vagy kimondottan menö, akkor még 156 visszautasitás még hátravan az elsö sikerig.
2015. okt. 27. 20:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Utcsó Köszi ez átmelengete a szivemet
2015. okt. 27. 23:45
 7/10 anonim ***** válasza:

#5- nek igaza van.

Ebbe a generációba tartozó lányoknak ( gondolom nem a normálisak utasítottak vissza ) , ha nincs pénzed vagy nem kockás a hasad, nincs ecset fejed akkor egy senki vagy - de ne add fel lehet hogy vannak mèg normális lányok a világban ...

2015. okt. 28. 09:17
 8/10 A kérdező kommentje:
Akk inkább öngyilkos leszek
2015. okt. 28. 11:07
 9/10 anonim válasza:
Öngyilkosság nem segít, szerintem ne add fel, hajrá!
2015. okt. 29. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:

#7 vagyok , Ès èn nem arra gondoltam, hogy nincs 100 meg 100 olyan lány aki normális ès járna veled, hanem arra, hogy lehet hogy titokban nagyon tetszel nekik de (követik azokat akiknek az ideálja az amit leírtam az előzőben) ès át sem gondolják, hogy mit csinálnak .

Jah ès az öngyilkosság nem megoldás minden èletnek van èrtelme.

2015. okt. 30. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!