Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza erre soha a lányok nekem? "szexy vagyol kicsim"
Mert így kéne írni te bunkó:
Cs. Szexy vagyol kicsim. Lesmárolnélek. Írjá ha leszöl. Cs.
vvagyol
de a
wwagyo még jobb
Azért mert a magyarok úgy mondják "VAGY"..
És mert gondolom nem vagytok együtt de már "kicsim"
Tehát 1 tanulatlan parasztnak látnak :')
Szoktam efféléket kapni én is, és a falra mászom tőlük.
Egyrészt kapásból a szexiségről dumál, ami megértem, hogy bók akarhat lenni, csak épp kapásból bármiféle ismeretség nélkül a szexualitás felé tendál. Arról nem is beszélve, hogy "y"-nal írja. Aztán ott a "vagyol", ami lehet, hogy poén akar csak lenni, de az így, ebben a helyzetben ismeretlenül tuti nem jön be (legalábbis nálam). És a legvégén még ott van a "kicsim" is, ami szintén kapásból ismeretség nélkül nemcsak, hogy becézgetés, hanem még "birtoklás" is. Szóval egyrészt engem egy vadidegen nem szeretném, ha becézgetne, másrészt azt meg végképp nem akarom, hogy már mindjárt a "sajátjának" is tituláljon, mert nem szimpatikus dolog.
Egyszóval azért, mert egy paraszt gyökérnek tűnsz ezzel az indítódumával. És szerintem egyébként elég baj, hogy erre magadtól nem jössz rá, de mindegy.....
Én vissza szoktam azért írni egyébként, mert kíváncsi vagyok, hogy a folytatásban vagyok pozitívan csalódok-e vagy tényleg jó az első benyomás. Sajnos mindig jó szokott lenni ilyenkor, de azért egy-egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!