Zozo1229 kérdése:
Lányok fiúk előfordult már veletek hogy nagyon kellett pisilni de nem tudtatok elmenni? Mért nem tudtál wc-re menni? Hogy tartodtad vissza?
Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 15:12
1/5 anonim válasza:
álalában elmegyek pisilni, ha kell :)
2/5 anonim válasza:
Hogyhogy hogy?
Ahogy szinte mindenki vissza tudja tartani :D
15/F
3/5 SándorÚr válasza:
Palik LAci mondta a Dakar Rally-n, hogy amikor végképp azt hiszed, hogy nem bírod vissza tartani a pisilést, na onnantól még 6 órán keresztül bírod, na én is e szerint szuggerálom magam.
4/5 anonim válasza:
Igen volt
Egyszer amikor óriáskerékenültünk,már akkor kellett. Aztán beültünk az autóba,amikor vége lett a programnak ilyenkor 9/10 volt az inger,autóztunk 15 percet. Felértünk a lakásba. Persze a lift nem működött,így lépcsőzni kellett. A többiek előrementek,én 5 perc alatt jutottam fel a 4.re.
a lépcső nehéz szakasz volt,mert egy rossz mozdulat és bepisilek.
L/12
5/5 anonim válasza:
Ha nem tudok pilini valahol mert mondjuk dugig van a wc akkor megoldom bárhol,nem érdekel ki mit gondol,minek agyalni ennyit?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!