Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelöl vissza?
16/F vagyok, tetszik egy lány, aki az évfolyamtársam.
Mivel a suliban lehetetlen lenne vele beszélgetést kezdeményezni (még életemben nem beszéltem vele), máshol pedig soha nem találkozunk, ezért gondoltam legalább az elején egy kicsit tapogatózom facebookon..
Nos, igen... ez addig jutott, hogy bejelöltem és nem jelöl vissza..
Elsőre ugye az jöhetne szóba, hogy nem tudja ki vagyok, de 100%, hogy a képemről felismert, mivel 2 év alatt azért csak berögzült neki, hogy én is abba a suliba járok..
Ráadásul van fent osztályképünk, amin egyértelműen látszik, hogy hova és melyik osztályba járok (ez mellett van 40+ közös ismerősünk).
Lehetne ugye mondani, hogy nem jelöl vissza olyanokat akiket személyesen nem ismer..
Én ezt megérteném, ha nem lenne a haverjaim fele az ismerőse.. Tehát konkrétan megkérdeztem a haveromat és a név alapján azt sem tudta, hogy ki az, pedig ismerősök és még életükben nem beszéltek/voltak egy helyen.. És ez nem 1-2 emberrel van előfordulva, hanem mondom, a fele osztályommal..
Mi a gyász baja van?
Lehet (biztos), hogy én reagálom az ilyeneket túl, de ilyenkor mindig kicsit megalázva érzem magam és elmegy a kedvem az egésztől..
Nem lehetséges hogy nem vagy szimpatikus neki?
Aki nekem nem szimpatikus, azt nem jelölöm vissza, nálam így szokott működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!