Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem jelöl vissza facebook-on akkor ne is írjak rá?
Figyelt kérdés
Van eggy fiú aki tetszik, de nem jelöl vissza facebook-on, de lehet hogy azért mert nen ismer..nem tudom mit tegyek2015. jún. 23. 12:31
1/4 anonim válasza:
Először is az "eggy" az 1 gy.
Másoszor lehet, hogy csak nem nézte még meg, mert nem lépett fel.
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem ismer? Még jó, hogy nem jelöl vissza.
Én csajként mindig megnézem, hogy az adott illető veszi-e a fáradságot, és ír-e pár szót magáról, és hogy miért jelölt be. Ha csak bejelöl minden egyéb nélkül, akkor elkönyvelem ismerősvadásznak, és törlöm a fenébe. (Jobb pillanataimban rákérdezek, hogy ismerjük-e egymást.) L
3/4 anonim válasza:
2-es vagyok, folytatom mert elküldtem véletlenül
Lehet, hogy ő is így gondolkodik. Nem mindenkinek imponál, hogy minden ismeretlen bejelölgeti.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon ismer ,mert más iskola és a baráti korunk sem eggyezik, de egyszer kétszer láttuk egymást.Úgy "tetszett" meg hogy az eggyik barátom osztalytarsa és mikor bekisertem néha a suliba láttam .Egyébként köszönöm a választ, így már értem ^^
2015. jún. 23. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!