Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tévő legyek. Szakítsak a barátnőmmel?
Már egy éve párkapcsolatban élek a barátnőmmel.Tudni kell róla hogy nehéz természet.Hisztis,akaratos,néha önző.
De emellett viszont a másik oldalról nagyon szerethető,ő is viszont szerető,gondoskodó odaadó.
A problémám igazándiból abból adódik,hogy azt érzem,hogy 1 év után kihalt a láng,nincs meg a feltétlen szeretet iránta,illetve már nem gondolom azt,hogy "igen ő életem választottja és a feleségem lesz".A gondolat,hogy szakítsak vele,az ok abban nyilvánul meg,hogy úgy érzem,hogy nem építő jellegű a kapcsolatunk.Nagyon erős iskolába járok,ő nem annyira emiatt sok a konfliktus a tanulás miatt(miért tanulok annyit elhanyagolom,legyek vele többet stb.)
A kapcsolatunkban eleinte én voltam az odaadóbb az önfeláldozóbb aki inkább bocsánatot kért csak hogy ne legyen vita stb.Ez mára megfordult,ahogy azt érezte,hogy már nem ugyan az vagyok aki voltam,azóta inkább ő az aki én voltam régen.Másfelől azt érzem,hogy egyedülállóságra van szükségem,jobban koncentrálhassak az iskolára,barátokra és saját magamra.Alapvető hátrányom a kapcsolat mellett az idő.Semmire nincs időm.Tanulás barátnő alvás.
A másik oldalról viszont félek,ha szakitok vele utána rossz lesz.Szendvedni fogok.Végülis nagyon sok emlékünk van és borzalmas nehéz az elszakadás,hiszen nagyon sokat tanultam a kapcsolattól,tőle.Félek,hogy rosszul döntök és késő lesz.Gondolkoztam,hogy elmenjek egy pszichológushoz véleményt kérni,de úgy érzem ezt ezen az oldalon megvalósítom illetve nekem kell ezen átesnem,magamnak kell meghoznom a döntést.Mit tegyek ?
Szeretem is meg nem is.Elhagynám is meg nem is.
16/f
Kedves Kerdezo!
En meg a szakitas elott megbeszelnem ezt a lannyal.hogy hogy erzel iranta.mi valtozott meg az osszejoveteletek ota.illetve.hogy ugy erzed.nincs idod magadra.a hobbijaidra.szabaidodre.
Ha szeret teged.meg fogja erteni.hogy magadra is szeretnel idot szanni.nem csak ra es a tanulasra.
Szerintem erdemes lenne megprobalnod a pszichologust.hatha ra tud vezetni.hogy szereted-e meg a baratnodet.vagy mar nem
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!