Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell visszahódítani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell visszahódítani egy lányt?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal egy hónapig találkozgattam, vonzódtunk egymáshoz, de mégsem jött össze a dolog, és visszautasított. Nagyjából hány hónappal később(vagy héttel), és főleg HOGYAN szerezzem őt vissza? azt mondta hogy szerinte nem illünk össze, de ez engem nem érdekel, meg akarom mutatni neki hogy mégis összeillünk, hiszen ő is élvezte az eggyüttléteket, meg énis, és egyszer csak hirtelen elküldött. Szentül hiszem hogy minket egymásnak teremtettek. Hogyan szerezzem mégis vissza őt?

2016. jan. 3. 00:14
1 2
 11/11 Emberek ***** válasza:
60%

Szerintem ezek után már nem valószínű, hogy vissza tudod kapni. Azok után, amit mondott nem sok esély van rá. Hiába hónapok ide vagy oda.. Akkor lenne esélyed, ha már nem haragszik. De gyanítom mire odajut, hogy nem haragszik már nem fogod tudni megkapni, mert:

-vagy mással van, és nem érdekled már

-vagy pedig nem tud már rád partnerként tekinteni.

El kell fogadd mostmár sajnos a helyzetet

2016. jan. 26. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!