Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám újra/visszahódítani a lányt?
Szóval, elég necces a helyzetem, mert először még nyáron kezdtem el neki udvarolni, de akkor abbahagytam, mert egyszerűen "kiszerettem belőle".
Majd utána, december-február között fogtam hozzá újra, de akkor megint abbahagytam mert jött egy másik lány.
De most mindennél jobban szeretném a magaménak tudni, de már nincs ötletem hozzá... Valami tipp? Bármit meghallgatok!
várd meg a harmadik lányt.
megoldja.
felesleges.. majd jön egy másik lány:S
miért szeretnéd? ha ennyiszer feladtad.. hát, nem is tudom://
Nézzétek, nem tudom, csak azt érzem mikor először beleszerettem, szükségem van rá.
Továbbá, annak, hogy abbahagytam több oka is van: Először még nyáron az volt a baj, hogy életem első udvarlása, és randira való elhívása volt, tehát nagyon nagy volt rajtam a stressz, és nem bírtam tovább, abbahagytam.
Második alkalomkor pedig azért is, mert barátja volt.
nézzük, nézzük - de én legalább is nem látom, hogy tényleg annyira kellene ez a lány.
kifogásokat találsz - de ez nem az igazi.
Kár hogy nem tudom szavakba önteni, de tényleg szeretem, szinte bármit megtennék érte...
És most nem adom fel, most már tudom mit/kit veszíthetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!