Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszahódítani a pasimat?
Jajj süket duma, te meg vagy olyan naiv h el is hiszed...
Szánalmas vagy ha elkezdenél teperni utána avagy visszafogadnád.
Ne akarj csatlakozni az idióta nők társaságához.
De hha telefonál meg rám ír a neten arra válaszoljak? V hogy tudnám felkelteni a figyelmét?
DE hha ennyire azt akarná h lekopjak akk nem keresne..mrt én már mondtam neki h hagyjon békén foglalkozzon a mostani nőjével!
Miért ne válaszolnál? Nyugodtan döntse csak el, hogy akar-e tőled valamit, ha igen, akkor meg vonja le a konklúziókat férfi módra, akármilyen kellemetlen is a másik lány szemébe néznie. (Engedelmeddel én nem szívesen csajozom le egy szerelmes embertársunkat, aki valószínűleg mélyebb és tisztább érzéseket táplál a fazon iránt, mint amire az méltó.) Egyszóval mutasson némi gerincet is. Amibe persze belefér, hogy esetleg mégse téged választ, de ez még mindig becsülendőbb viselkedés, mint kettőtöket szédíteni. Van is valami közmondás, ejnye, no, nem jut eszembe... Két hátasállatról meg egy testrészről van benne szó. Lehet leosztani a szerepeket, hogy a pasid minek néz titeket, és ő eszerint micsoda.
Egyébként kíváncsi volnék, a másik lánynak mit lök rólad, ha véletlen összefuttok az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!