Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges visszahódítani az ex barátnőt? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
Légyszíves ne írjatok pesszimista válaszokat! Köszi! :)2012. nov. 14. 10:23
1/13 anonim válasza:
Igen, lehetséges!!
Elég optimista voltam? :)
Kicsit bővebben, ez túl általános...
2/13 A kérdező kommentje:
Nah ès hogyan lehetsèges? Az ok mind1! A taktikának attól ugyanannak kell lennie! Tudom mik voltak a hibák!
2012. nov. 14. 10:53
3/13 anonim válasza:
Ha elég jól nézel ki, és nem talált helyetted még jóképűbb pasit, akkor vissza fog menni hozzád. Ha összejött mással, akkor jobban kell kinézned, mint az utódod.
4/13 A kérdező kommentje:
Hát ilyet mèg sose hallottam! :'D
2012. nov. 14. 11:54
5/13 anonim válasza:
Pedig így van, mert a nőknek csak a külső számít. Ha elég jól nézel ki, bármit megbocsát neked.
6/13 A kérdező kommentje:
Ne beszélj butaságokat!
2012. nov. 14. 12:28
7/13 anonim válasza:
Ez tényleg butaság (első vagyok). Nem lényegtelen, hogy mi az ok, hiszen más a felállás, ha ő dobott téged vagy te őt.
8/13 anonim válasza:
Nem butaság, ezer példát láttam már az ismerőseim között is. A fiú megalázhatja, megcsalhatja, sőt meg is ütheti a lányt, ha elég jól néz ki, a lány egy rövid mosolyszünet után visszafogadja.
9/13 anonim válasza:
Akkor ott komoly gond van az önértékeléssel...
Na de ebben az esetben hogy adhatnánk tanácsot, ha ismeretlen az előzmény?
10/13 A kérdező kommentje:
Ő szakított velem, azzal az indokkal hogy már nem szeret! de én úgy gondolom, hogy akár újra fellángolhat valami, ha helyesen cselekszem!
2012. nov. 14. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!