Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek sikerült visszahódítani szakítás után a barátnőjét? Ha igen, hogyan?
Három év után én is ezt szerettem volna amit most Te, de nem sikerült. Innen visszagondolva hatalmas hiba lett volna ha mégis, sőt, mostanra az se világos mi a fene tartott mellette ennyi ideig.
Ihattam volna, vagdoshattam volna maga, szóval egy csomó más elfoglaltságról lemondtam miatta de minek :D
De h. ne hülyüljem el, nem mindig kell folytatni ami már nem megy, ha csak apillanatnyi űrt akarjuk azonnal betömni, talán jobb egy kicsit szenvedni, mert ha megint összejöttök, valami nagyon nem lesz már a régi (persze csak ha régen jó volt) aztán ki tudja mennyi idő mulva leszel ugyan ott ahol most.
attól függ mért lett vége :)
szóval lényegébe csak így tudnék rendes választ adni arra hogy mit kéne csinálnod :D
Milyen 1 hónap alatt?:)
Hát miután szétmentünk azalatt a 3 hónap alatt semmit nem beszéltünk, utána én írtam neki egy üzenetet. Eleinte tartotta magát de 1-2 hónap után már minden úgy ment mint azelött:)Sőt talán jobban is mert már tudtuk hogy milyen rossz egymás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!