Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek molyan párokat, akik már több éve járnak és eddig, se megcsalás, se szakítás nem volt köztük? És 18-30 közöttiek?
Bakker én nem tudok mondani... :DDDD
Ja de, egy távoli ismerősömék.
Többet nem tudok.
Sajnos nem... Elég szomorú.
Viszont szeretném, ha egy év múlva egy ugyanilyen kérdésnél azt felelhetném, nálunk nem volt. :-)
Hát, mi több, mint 2,5 éve vagyunk így együtt, ha ez számít (19L-22F)
De ismerek rajtunk kívül egy párt, akik 4 éve vannak együtt, már jegyesek is.
Asszem ennyiben kifújt:)
Sajnos én sem tudnék mondani példát.Illetve najó tudok mondani,de igazából az ismerősi/baráti körömben is csak olyan f*s kapcsolatok vannak, hogy pl nem tudják egymásról, hogy ki merre jár,mit csinál. Volt akinél írásban volt érdeklődés más nők iránt,meg még ki tudja mik történhettek. Meg sz*rul is viselkednek egymással...
Nem is értem komolyan.Ha az ember pl nem is szerelmes,de mindenképp együtt akar lenni valakivel,akkor minek pazarolja a csúnya viselkedésre egyáltalán az idejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!