Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Miért gondolkodnak így a férfiak? Bocsi, hogy hosszú.

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon imádjuk egymást. Ez az eset tegnap előtt este történt.

Mivel nem élünk együtt, így neten szoktunk beszélgetni este. Vártam, hogy jöjjön (legkésőbb 10 körül mindig jön.) 11kor írtam egy smst. Majd később hívogattam is, nem vette fel. Éjfélkor jött fel, és beszéltünk. Nagyon zaklatott volt és fáradt. Elmondta, hogy mi dolga volt. És nem értette, hogy miért támadtam így le, miért hiszem azt hogy megcsalt. Pedig egy szóval nem mondtam ilyet, egyszerűen csak féltettem, és teljesen ki voltam borulva, hogy baja esett. De ő ezt nem érette meg és neki állt feljebb. Tegnap szakítani akart velem, mondván, hogy ő nem bírja ezt az idegeskedést. Szokása, hogy hirtelen felindulásból mond dolgokat amiket nem gondol komolyan. Most megbeszéltük a dolgot. De csak hétvégén tudunk találkozni, és félek, hogy addigra eltávolodunk egymástól.

Tudom, hogy nem csalt meg,ez biztos.

Miért akar menekülni a szakítással, és ha csak 7végén látom, akkor a fejében marad ez a gondolat, hogy jobb lenne ha szakítanánk?

2012. szept. 18. 20:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Hátt velem is ez a baj h ez nemszeretem. Dee ha nemtámadnak le h hol voltam csak keresnek telefonon akkor semi gond nincs. Ha ingerült ilyenekért akkor jobb lesz ha mást kerestek magatoknak mert késöbiekben ebböl még problémád is lehet.
2012. szept. 18. 20:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Szóval a kérdés esett rosszul neki? "Hol voltál" ?
2012. szept. 18. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg úgy vette le, hogy nem bízol benne. Gondolom ingerült hangnemben tetted fel, mint a bíróságon. Én is ideges lennék.
2012. szept. 18. 20:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé úgy sikerült :S És mi a helyzet a szakítással? Csak menekülés lenne? vagy más? :S
2012. szept. 18. 20:54
 5/9 Hole Hunter ***** válasza:
Arany kiscsillag! Az általad leírottak a fiúkra jellemző, nem annyira a férfiakra. :)
2012. szept. 18. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyilván te nem adsz neki elég puncit(vagy még nem is adtál), ezért megdugott valaki mást.
2012. szept. 18. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez fura, hogy te nem is mondtad hogy megcsalt, es o megis vedekezett... Persze ha te azt mondod azt tuti nem, akkor amen. A pasik nem szeretik az iranyitast, nehezen viselik, foleg egy notol. Amikor mar biztosan erzik, hogy amellett a no mellett szeretnek leelni az eletuket, akkor esetleg megvaltoznak. Nem dobjak oda a ferfiui buszkeseguket csak ugy, es nem viselik jol ha barki ellenorizgeti oket.
2012. szept. 18. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
No azért ne védjétek ezt a fiút! A kérdező semmi rosszat nem csinált,csak aggódott.S ha valakit szeretünk,akkor igenis aggódunk érte.Ez a fiú egy éretlen tacskó...ha ennyit nem ért meg,nem alkalmas párkapcsolatra!Még örülnie kellene,h.a kedvese aggódik és nem hisztizni.Ne hívd,ne írj..de ha jelentkezik,válaszolj...miért nem mondta,h. későn ér haza?Akár egy sms-ben is megírhatta volna..hisz tudta,h. várod őt este a gépnél.
2012. szept. 19. 14:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Eleget szeretkezünk .. azzal nincsen probléma. Lehet ez az ellenőrizgetés lesz a gond.

Köszönöm a normális válaszokat!

2012. szept. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!