Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám visszahódítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszahódítani a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Körülbelül 1 hónapja szekítottunk, és akkor megbeszéltük, hogy kapok egy esélyt, hogy újra meghódítsam. Előtte 1 évig voltunk együtt. Sajnos egy óvatlan pillanatba valami olyat mondtam, amit félreértett, és nagyon megbántottam vele. Most egy másik sráccal beszélget állandóan, megöl a féltékenység. Mit tudtok ajánlani?
2013. máj. 4. 12:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az egyetlen esélyed: őszinte beszéd vele.
2013. máj. 4. 12:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Mindíg őszintén beszélek vele. Nem is volt evvel baj, jól álltam már abban, hogy visszahódítsam. De nagyon allergiás a testére, elégedetlen magával. Sajnos én sem vagyok teljsen elégedett magammal, és tettem magamra egy megjegyzést. Na ő pont a fordítottját magára vette, és nagyon megharagudott. :S
2013. máj. 4. 12:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele ismét szóba elegyedni, érintsd meg, és közben mondd meg neki, hogy ne haragudjon és hogy magadra értetted, nem pedig rá gondoltál. Bizonyítsd be neki, hogy újból bízzon benned, hívd el randira. Remélem, ez segít.
2013. máj. 4. 12:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Azóta már találkoztunk. Akkor sem sokat beszéltünk, és hiába mondom, hogy nem rá értettem. Látni sem akar, mert ha velem van, úgy érzi, hogy ő csúnya, mert mellettem nincs önbizalma.
2013. máj. 4. 12:29
 5/12 A kérdező kommentje:
Plusz még van itt ez a másik srác, és nagyon levette a lábáról. :(
2013. máj. 4. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Várj türelmesen, szurkolj, hogy esetleg ne legyenek együtt. Csak pár nap vagy hét múlva beszélj vele újból, küldhetsz neki sms-t is vagy üzit facebookon.
2013. máj. 4. 12:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Félek, hogy ha nem beszélek vele, eltávolodunk egymástól. :S
2013. máj. 4. 12:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Hidd el, attól csak javulhat a kapcsolat. A lányoknak általában az a srác tűnik fel, aki ügyet sem vet a lányra, vagy szűkszavú. Tehát várj. És szerintem nem kell aggódnod emiatt, minden rendbe jön. És sztem pár napid ne írj rá.
2013. máj. 4. 12:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Most is épp beszélgetek vele. De hamarosan megy el, mert találkozni fog avval a bizonyos sráccal. De ha napokig nem beszélek vele, a srác meg folyton fűzi...
2013. máj. 4. 12:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad lerázni, kűzdj a nőért, hívd el, kösd le az idejét, hogy ne maradjon neki tépelődésre ideje.
2013. máj. 4. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!