Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszahódítani a barátnőmet?
Mennyi ideje nem vagytok együtt?
Amúgy szerintem mivel te szakítottál vele, pár nap után oké,hogy vissza akarod szerezni.. de szerintem itt nm csak pár napról van szó.. ha már van valakije.
és mivel ő összejött valakivel, így ő már túltette magát rajtad, ne zargasd fel a mostani párkapcsolatát, szerintem próbáld meg te is elfelejteni...!
Ha nem lenne barátja, akkor lenne esélyed.
De így... Hát nem sok.
Amúgy sem szép szétszakítani egy párt! Bár attól is függ, hogy Ők mióta vannak együtt. És hogy tényleg van-e közöttük szerelem. És hogy miért van neki barátja. Ha a felejtés miatt, akkor talán talán. Ha tényleg szereti, a valószínűsége az újrakezdésnek közel 0.
Ja és a szakítás milyenségén is múlna rengeteg dolog.
Ezekre próbálj válszt találni. Utána majd látod, érdemes-e belekezdeni.
A legokosabb az lenne, ha hagynád. De ezt egy szerelmes embernek hiába is mondanám...
Na az meg a másik, hogy ilyenkor derül ki, hogy egyes nőkben eszméletlen nagy büszkeség lakozik. Ha szakítanak velük, az ég világon semmivel nem lehet őket visszaédesgetni. Illetve óriási kitartás kell hozzá. Ha ilyen a volt barátnőd, akkor nagyon kéne teperned utána. Mert ő valószínű a kisujját sem mozdítaná meg érted. Még akkor sem, ha a szerelemnek csak egy kis szikrája is megmaradt benne. Lehet ezért van új fiúja.
Csak magamból indulok ki, bocs ha nem így van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!