Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan tudnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudnám visszahódítani a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! a helyzet a következő. én 20 éves vagyok a volt barátnőm 2 évvel fiatalabb nálam. több mint három évig voltúnk együtt ez egy nagyon komoly kapcsolat a korúnk ellenére. a valóság az, hogy én nagyon sokszor megbántottam őt ok nélkül, vagy éppen sértő dolgokat mondtam neki. mindkettőnk hirtelen természetű, és uralkodó típus. tulajdonképpen tűz és víz vagyúnk, de mégis megértettük egymást, és akárhányszor vesztűk össze mindíg egymás mellett kötöttűnk ki. Megcsalni nem csalta mem csaltam meg soha még gondolatban sem! a múlt hét csütörtökön telefonon keresett meg azzal, hogy sznetet szeretne kérni, mert nem biztos abban amit érez irántam.

Erre én igen mérges lettem, hogy megmondtam neki, hogy vagy folytattjuk és ez a bezsélgetés megsem történt, vagy nincs értelme a dolognak, mertha nem tudja mit érez stb stb... megint megbántottam... azóta sem hallani sem látni nem akar. De a valósághoz hozzátartozik az is, hogy mi nagyon sokat veszekedtűnk, de mindíg megoldottuk. És a dologhoz még az is tartozik, hogy az én volt párocskám egyéb utakat jár.. erre azt értem, hogy talált magának valaki mást.. amit én elég hamar kiderítettem, de mondjuk el is mondta. Most nem tudom, hogy ez bosszú, vagy mifene lehet... Eddig akárhányszor öszevesztűnk mindíg visszaadta a dolgokat amiket tőlem kapott ajándékok mp3 lejátszó egyéb apróságok. De most semmi. Tegnap lehet, hogy nem kellett volna, de elmentem hozzá megpróbáltam bezsélni vele elmondani, hogy mennyire szeretem, éshogy jöjjön vissza hozzám. végighallgatott... és közölte, hogy neki már van barátja, és minek mentem oda stb stb... az a több mint három év amig együtt voltúnk nagyon szép és jó volt sőt már egenesen álomszerű nem lehet, hogy így érjen véget. Tudom én, hogy az én hibám , mert valamiért csak kiszeretett belőlem. de akkor is. Valahogyan vissza akarom kapni őt, de ötletem sincs jelenleg hogyan cisnáljam. kérlek segítsetek! Ha lehet csak komoly válaszokat szeretnék.

alőre is köszönöm. üdv mindenkinek!

2010. jan. 21. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Most őszintén!! Ezek után még mindig vissza akarod kapni? Nem veszed észre, hogy már semmibe se néz! A legjobb amit tehetsz, hogy elfelejted. Ő már mással van, el kell fogadnod. 22/L
2010. jan. 21. 12:44
 2/5 anonim válasza:
Ha ennyire hamar tovább tudott lépni hogy ennyi évet így el tudott felejteni és mással van akkor felejtsd el mert akkor már nem lenne olyan a kapcsolatotok ha újra kezdenétek mert ő nem tisztelt téged....
2010. jan. 21. 13:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy nekem is ez jutott eszembe, de tegnap este igen érdekes fordulat történt. msn en megkeresett először olyannal vádolt, amit megsem csináltam :D Aztán kicsit alább nyugodott és elkezdte, hogy legyűnk barátok, mert ő engem szeret, de nem úgy... igazából nem tudtam eldönteni, hogy mit mondjak rá. annyit mondtam, hogy ez nem ilyen egyszerű...
2010. jan. 22. 11:27
 4/5 anonim válasza:
Barátság szerintem hülyeség olyat tett veled amit nem kéne megbocsátani és szerintem ha barátkozol vele akkor soha nem felejted el:(
2010. jan. 22. 12:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Háát. nem is tudom több helyről is ezt a visszajelzést kaptam, hogy hagyjam a fenébe. mondjuk ezzel a barátság szöveggel tegnap este elhajtottam. Csak tudod a szerelemnek nem tudom azt mondani, hogy menyjen el innét. pedig most megtenném elhiheted... Az a gáz, hogy még mindíg szeretem, és egyik nap eldöntöm, hogy hagyom a francba, mert ezek után nem érdemli, hogy foglalkozzak vele, de másnap megint oda jutok, hogy nekem ő kell!
2010. jan. 23. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!