Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell visszahódítani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell visszahódítani egy lányt?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal egy hónapig találkozgattam, vonzódtunk egymáshoz, de mégsem jött össze a dolog, és visszautasított. Nagyjából hány hónappal később(vagy héttel), és főleg HOGYAN szerezzem őt vissza? azt mondta hogy szerinte nem illünk össze, de ez engem nem érdekel, meg akarom mutatni neki hogy mégis összeillünk, hiszen ő is élvezte az eggyüttléteket, meg énis, és egyszer csak hirtelen elküldött. Szentül hiszem hogy minket egymásnak teremtettek. Hogyan szerezzem mégis vissza őt?

2016. jan. 3. 00:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
tataraparrapataparaa.. öhmm, sztem nem érdemes ezt erőltetni:)
2016. jan. 3. 00:15
 2/11 A kérdező kommentje:
de hát szeretem őt, nem akarom elengedni. Végre találtam egy normális lányt. Az elküldés óta eléggé megváltoztam az az igazság, reménykedem benne hogy így már oké leszek neki.
2016. jan. 3. 00:16
 3/11 Emberek ***** válasza:
Hat oregem, hajra! Ha vissza akarod kapni akkor legyel olyan mint mikor kezdodott az egesz, csak sokkal jobban figyelj oda Ra!
2016. jan. 3. 00:19
 4/11 A kérdező kommentje:
osztálytársak vagyunk. neten vagy élőben közeledjek hozzá? Nem akar annyit beszélni amióta elküldött, bár mostanában már többet ír vissza.
2016. jan. 3. 00:21
 5/11 Emberek ***** válasza:
Hat neten mindenkepp, es eloben, ha osszefuttok akkor egy par kedves szot mondj neki, probald puhitani kicsit! Azt nem mondom, hogy hazudd le neki a csillagokat az egrol, mert eredmenye lesz, de nem a legjobb. Mindenfelekeppen amit meg megtehetsz, hogy kedvesen, odafigyelessel, es torodessel allsz hozza a lanyhoz. Hirtelen ennyit tudok segiteni meg, de ha kerdesed van irj privatot nyugodtan. Nem vagyok ra buszke, de en mar tapasztaltam ezt joparszor :/
2016. jan. 4. 14:54
 6/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
30%
Ha nemet mondott, akkor nincs esély.
2016. jan. 4. 19:59
 7/11 Emberek ***** válasza:

Ypszilon1980:

Az nem olyan biztos. Nem vagyok rá büszke, de én háromszor léptem bele ugyanabba a folyóba

2016. jan. 5. 16:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Mint lány, azt mondom, hogy ha összeszedte a bátorságát, hogy elmondja, hogy ő ezt nem akarja, mert szerinte nem jó így, neki nem jó, akkor ezt tartsd tiszteletben.

Az én melléktörténetem: miután szakítottam az barátommal, ő folyamatosan újrapróbálkozott, és úgy tekintett rám, mint egy játékban a különböző szintekre. Úgy fogalmazott, ha egyszer már sikerült -nehézségek és erőlködések árán- megszereznie, akkor másodszor is menni fog. Nem számított neki, hogy már egészen megutáltam, nem élveztem az együttléteket (bár neki úgy tűnhetett), stb, azt gondolta, hogy ha elég erősen próbálkozik, az akkor elég lesz. Sajnos ez csak a filmekben elég. :(

Ha mindenképpen ragaszkodsz a lányhoz, hagyj neki időt (nem véletlenül mondta, amit mondott). Simán kihagyhatsz 2-3-4 hónapot próbálkozások nélkül. Nehéz dolog, de segíthet. Lehet, hogy ha látja, hogy közömbös vagy, akkor érdekelni fogod.

2016. jan. 17. 19:29
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm 8-as a válaszodat így megkésve is. Most nem részletezem hogy mik történtek ketők között, de igazából ő is megutált, azt mondta hogy haggyam békén mert egyszerűen nem bír velem beszélni úgy hogy ne írjak neki. Ezek után szerinted lenne esélyem még(hónapok múltán)? Ja, amúgy osztálytársak vagyunk, és elég közömbösek vagyunk egymással.
2016. jan. 26. 21:33
 10/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta ha rámnéz elfogja a rossz érzés. Ezek után mégis van rá esély hogy valaha is akár szóba áll velem? Én szeretem őt, és ezt nehéz elviselnem.
2016. jan. 26. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!