Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átmenjek ma hozzá?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy buli es hát itt volt az a lány aki tetszik. Elég sokat táncoltunk és hát elég közel húzott magáhához...aztán folyamatosan éreztem h lesz ebből egy csók mert mindig össze ért2015. aug. 21. 11:37
2/6 A kérdező kommentje:
Összeért az orrunk. És lett is belőle.
Átmenjek ma hozzá?
2015. aug. 21. 11:39
3/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat h nem írtam le egybe csak véletlenül a "komment elküldésére" mentem xd
2015. aug. 21. 11:40
4/6 anonim válasza:
Hát, ha áthívott, akkor igen. Ha nem hívott, akkor először hívasd meg magad (ugyertem beszeljetek meg egy találkozót, vagy valami. En lehet nem orulnek annyira, ha epp mackoalsoban-arcpakolasban-wc pucolás közben nyitnék neked ajtót :)
5/6 anonim válasza:
Kérés nélkül a legjobb haveromhoz sem megyek át. Majd dumáltok neten, és ha maradt a szimpátia, amit nem csak az alkohol váltott ki, akkor úgyis megbeszéltek egy randit.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát annyira sokat nem ittunk úgy hogy remélem maradt a szimpátia :)
2015. aug. 21. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!