Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átmenjek hozzá most?
Még tavaly nyáron megismertem egy nagyon kedves, halál aranyos kis csajt, rengeteget tanul és dolgozik, emellett végtelenül optimista, odaadó. Nem sorolom.
Egy hete összefutottunk budapesten, vásároltunk, együtt vacsoráztunk, meghívott egy sörre, megittuk, elkísértem a lakásáig, átöleltem, aztán jöttem haza.
Most eltelt egy hét és úgy érzem meg kéne látogatni, de én 220 kilóméterre lakom most budapesttől és ha 14-re összeszedem magam és kiérek az állomásra, akkor is 7-re érnék be budapestre ő meg úgy tudom 5-kor végez a munkahelyén és biztosan a barátaival tölti az idő fennmaradó részét.
Szeretnék kicsit meglepetés szintű lenni, ráadásul valószínűleg számítana is rám, de már nem érek úgy oda, hogy pont zárás előtt pár perccel tudjak beköszönni hozzá.
Hívjam fel telefonon, vagy tegyem át a "randit" szerdára?
Jelenleg egyedül van a lány és elég sokan hajtanak rá, félek, hogy kifutok az időből, de szerdán viszont tisztább lenne ez az egész.
Nekem meg most még fürödnöm kéne, összeszedni magam, ebédelni, szeretnék venni neki valami apró ajándékot, ha úgy csörtetek át hozzá pestre mint valami szakadt zombisrác egészen biztos, hogy nem fogok "sikert" aratni.
Persze az alap már meglenne a kapcsolathoz, de most van az a rész, hogy le kellene nyűgöznöm. Átölelni, megfogni a kezét, megcsókolni, adni neki valamit, megnevettetni, ehhez meg (sajnos nálam) nem megy az, hogy fél egykor kimászom az ágyból, felülök a vonatra és odavágódom. Fel kell hozzá készülni, kajálni, különben leesik a vércukrom és azért leszek bágyadt, stb. Ezer probléma van :)

Most minket akarsz meggyőzni, vagy magadat?
Amíg kifogásokat keresel, teljesen felesleges elindulnod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!