Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Meghalt nagymamám testvére,...

Meghalt nagymamám testvére, átmenjek hozzá?

Figyelt kérdés
Nagyim testvére hetek óta kórházban volt, most kapta a telefont, hogy meghalt. Egyedül vagyok itthon, mert szüleim elutaztak a hétvégére. Nagyim a Nagypapával itt laknak nem messze. Próbáltam aput hívni, de ki van kapcsolva, gondolom a parton vannak (Balatonra mentek). Átmenjek hozzájuk? Vagy ne? Nem tudom volna-e értelme, jólesne-e nagyimnak..
2012. júl. 7. 19:17
 1/5 slobelt válasza:
100%
Szerinted? Ez nem is lehet kérdés.
2012. júl. 7. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Menj át. Ha útban vagy, akkor azt úgyis észreveszed majd, vagy a papád úgyis szól majd.

Részvétem nagyidnak!

2012. júl. 7. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj át, biztosan jól esne neki.
2012. júl. 7. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj át!!! Nekem csütörtökön halt meg az Édesanyám,nekem is rossz amikor egymagam vagyok...
2012. júl. 7. 19:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már az első után szedelődszködtem és mentem. Igazából csak azért volt kérdés ez részemről, mert holnap amúgy is át kellett volna mennem, megbeszéltük, aztán ezért nem tudtam eldönteni, hogy most is átmenjek-e. "örült" neki, megköszönte, úgyhogy nem volt rossz döntés. Köszönöm még egyszer.
2012. júl. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!