Fontos hogy legyen testvére az embernek?
Valaki egykeként is remekül megvan, valaki szeretett volna testvért/testvéreket, valaki meg sem bírna lenni a testvére/i nélkül, valaki meg jobb szeretne egyke lenni. Itt egyénileg kell mérlegelni, nem lehet ráhúzni mindenkire, hogy fontos a testvér. Velem a bátyám (27) szóba sem áll, a húgommal (16) sem, pedig együtt laknak még szülőknél. A húgommal megvagyok, de ha ő nincs, akkor jobb is lenne egykének lennem.
23N
Bátyám(25), Nővérem(29) el nem tudnám képzelni magam nélkülük,nagyon szeretem őket!:)
15/L
Nekem nincs, néha hiányzik, jobb lenne, ha lenne.
Viszont:
A férjemnek van, és nem beszélnek egymással, a testvére túl büszke magára, nem lehet vele szót érteni.
Szóval nem mindig jó.
Mindkettőnek megvannak a maga előnyei.
Egyik legjobb barátnőm és a vőlegényem is egykeként nőtt fel, nekik ez a természetes, sőt, örülnek neki.
Barátnőm azért, amúgy is kicsit egoista (nem rossz értelemben, de az), ő kifejezetten élvezte, hogy csak vele törődtek, rajongták körbe, ő nem is nagyon tűrt volna meg maga mellett egy testvért. Párom meg magának való típus, mindig is jól elvolt egyedül, cseppet sem hiányzott soha az életéből egy testvér.
Nekem van egy ikertestvérem (fiú), és nagyon örülök neki. Ad valami pluszt az ember életébe, amit nehéz szavakba önteni. Olyan, mint ha lenne egy "másik te", akivel úgy szeretitek egymást, ahogy mások sose fognak, és ahogy ti sem tudtok másokat szeretni. A világon ő áll hozzám a legközelebb, kb. olyan, mint ha ugyanaz a szív dobogna mindkettőnk testében. Elnézést a nyálas megfogalmazásért, de ezt az érzést még normálisabban nem tudtam körbe írni :D
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!