Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Barátnő? Randi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnő? Randi?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok,és tetszik egy lány de ő ilyen hogy is mondjam "menőbb" társaságokba szokott lenni..Elszeretném hvni randira de nem tudom mit reagálna.El lehet velem hülyéskedni szeretem a vicceket stb stb.Nem is az hogy félek hanem a reagálásától,mivel a mai tini világ olyan ha valakit bebuksz megy a pletyka az egész osztályba..Valaki segítsen mit tegyek?Vagy felejtsem el és 1év múlva középiskolában próbálkozzak ha ott valaki tetszik? :)
2015. aug. 14. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Elősször barátkozz össze vele rendesen utánna meg próbálhatod
2015. aug. 14. 09:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát már barátok vagyunk :) Csak hogy valahogy el kellene a barátnőitől hozni,Facebookon azért nem akarom mert személyesen jobb..
2015. aug. 14. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérd el a telefonszámát, vagy keress alkalmat, amikor egyedül van :)
2015. aug. 14. 12:46
 4/5 anonim válasza:
Legyél tökös, menj oda hozzá, ne foglalkozz azzal kikkel lóg épp. Neked kell a csaj, akkor tegyél érte. Oda mész és kész. Mi van akkor ha aztán pletykálnak. Legalább nem voltál félénk, hogy még beszélgetni se mersz vele. Oda mész, és megmondod neki, hogy szeretnél vele beszélgetni egy picit. Aztán meg közepébe vágsz a dolgoknak.
2015. aug. 15. 10:26
 5/5 anonim válasza:
Esetleg próbálj meg a barátnőivel beszélni hogy egyszer kétszer hagyják magára ! ( ez csak akkor működhet ha velük is jóba vagy !! )
2015. aug. 15. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!