Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hohy tetszik ez a "randira" hívás?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok. Annyi lenne a nagy tervem hogy tanévnyitón odamegyek hozzá, és szimplán beszélgetünk (közös témát keresek). Esetleg ha ott vannak a barátnői akkor őket hogy koptathatnám le?
Egy párszor terveztem hogy elhívom, az igazat megvallva nem nagyon van önbizalmam, félek hogy balul sül el. Valami önvizalom növelő a nyár végére?
Az olyan válaszokat ha lehet mellőzzük mint: nem ezzel kéne foglalkoznod., bezzeg az én időmben…. Ennyi lenne a nagyon tervezett tervem. Köszi a hasznos válaszokat!
2015. aug. 6. 22:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem ne az évnyitón, ott nem tudtok kettesben lenni. Várj egy pár napot és a szünetben csináld ugyanezt amikor egyedül van éppen.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk nekem bejött volna ha az évnyitón félre hívnak és el hívnak randira. Az ünnepi ruha elegánsabbá tenne téged. De szerintem is várj vele mert nem minden lány egyforma.
3/6 anonim válasza:
és ugy birod lekoptatni őket hogy csak oda mész és félre hivod hogy kettesben birjatok beszélgetni, úgyis el fogja mondani a barátnőinek
4/6 A kérdező kommentje:
Nem lenne ciki megkérni hogy ne mondja el? :c egyébként a félrehívás nem tudom miért nem jutott eszembe. Azért akarom az évnyitón mert akkor megy a sürgés-forgás, és mintha ugyanolyan embereket látnék -mármint hogy fehérben mindenki észre sem vesznek-. Várom a további válaszokat, titeket felpontoztalak!
2015. aug. 6. 22:45
5/6 anonim válasza:
Évzáró után kérdezd ők, amikor egyedül marad esetleg
6/6 anonim válasza:
Ha megkéred, hogy nem mondja el, elmondja, hogy megkérted, hogy ne mondja el:D (valószínűleg) Törődj bele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!