Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
hogy sikerült az első és mennyire vagytok szégyellősek?
2/8 anonim válasza:
Arra készülj , hogy a fiúnak állni fog :D
3/8 A kérdező kommentje:
17f vagyok járok kondizni szálkás vagyok(mondták) a csaj meg szexi
2015. júl. 21. 13:49
4/8 A kérdező kommentje:
Jól sikerült az első nem volt csók(más sem) nyilván mert első randin még nem gondolnám de jól sikerült
2015. júl. 21. 13:51
5/8 anonim válasza:
Fogadok, ha a csaj nem lenne szexi, a strandnak még a gondolata sem merült volna fel a fejedben......:D
Szerintem? Érdekes egy hely randinak, de nem olyan rossz.
6/8 anonim válasza:
A strandnak megvan az az elonye, hogy a smink lejon a vizben. :D
7/8 anonim válasza:
Jónak jó , de nem hiszem , hogy a csaj belemegy :D Lefog neki esni , hogy csak látni akarod az árukészletet :DD
8/8 anonim válasza:
Ilyen melegben szerintem jo valasztas lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!