Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Pár hete megismertem egy lányt, az első randinkra elhívta a barátnőjét is... majd a másodikra is... Beszélgettünk a mai napon, az egyik közösségi oldalon, és megbeszéltünk egy harmadik randit... de megkérdezte hogy nem lenne-e baj ha megint eljönne, a barátnője... mikor megkérdeztem, hogy miért, azt válaszolta mert "nem az igazi oldalát ismerném meg..."
Nem tudtam lebeszélni semmilyen módon, hogy elhívja.
Szerintetek mi lehet az oka?
Ez normális?
Biztos, hogy a lány is tudja, hogy ez egy igazi/randi randi? Nem bunkóságból.
Ha igen, próbálj kicsit udvarolni neki, tuningolni az önbizalmát és tudatni, hogy kettesben szeretnél maradni vele. De ne legyél erőszakos, csak finoman. :)
Amúgy elképzelhető, hogy pont ettől fél és azon aggódik, mi történne akkor. Mármint ha csak ketten maradnátok.
Amúgy megkérdezhetnéd egy haverod, nem lenne-e kedve veletek tartani. Hátha nagyobb esélyed lenne együtt maradni a kiszemelteddel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!