Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elbizonytalanodtam. Lemondjam vagy menjek el?
sziasztok! nemreg megismertem netrol egy sracot. ketszer talalkoztunk. jofej volt es kedves, jol elbeszelgettunk. Az a baj h kulsoleg nem annyira az esetem de mivel jol elbeszelgettem vele es jol elvoltunk taliztam meg vele h kiismerjem. A srac ramnyomult elegge a masodik talin, megakart csokolni de korainak ereztem es megis mondtam. Ennek ellenere kieroszakoskodta h fogjam meg a kezet es kert egy olelest is de ez nem esett jol semmit sem ereztem. A srac azt mondta h komoly bnot keres mert eddig tulnyomoreszt szexkapcsolatai voltak es nem akar mar kavarni belem viszont meg kapcsolatom sem volt..mondtam a sracnak h laddabban nyilok meg ezen a teren de kerte h legyek nyitottabb a kovi talib magyaran h smarolhassunk hagyjak dolgokat..viszont ink mar felek es gaz lenne ha nem hagynam a csokot nem? kul kiaz aki azert talizik a masikkal mert nem jon be..de nekem eddig szimpi volt de a ramhajtada ztan es a bekepzelt szovegei utan mar nem szimpi..nemis esik mar jol ha ramir nem erzem h oda lennek..arra adnek eselyt h jobban megismerjem dd 100 h ramnyomulna elegge es udvariassagbol viszonozzam? nemtom mit tegyek..
19L o 21 F
Nem kérdés! Hagyd a francba, ha ilyen önző, hogy csak az ő igényei számítanak. Gondolj bele
..nem a legjobb. Ráadásul még beszelnj sem esuk jól vele.. Kitartást a lekoptatashoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!