Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kicsit elbizonytalanodtam? SOS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit elbizonytalanodtam? SOS!

Figyelt kérdés

Szeretném kikérni a véleményeteket. Nagyjából 4 hónapja vagyok egyedül, egy hosszú kapcsolatomnak lett vége. Nemrég megismerkedtem egy nagyon csinos, nálam fiatalabb nővel, aki gyönyörű, kívánom, szeretném ,ha lenne jövője a kapcsolatunknak, de ő kissé még távolságtartó, és eljátssza szinte az "elérhetetlen"-t, pedig már voltunk úgy együtt.Nekem fontos lenne, ha egy nő kimutatná az érzéseit felém.

Viszont ő rá egy hétre meg elkezdtem randizni egy másik lánnyal, aki meg idősebb mint én, őt viszont társkereső oldalon ismertem meg, és vele minden másabb, viszont külsőleg nem csinibaba,pedig gyönyörű arca van és sokkal jobb belsőleg úgy érzem,mint az előző hölgy. Viszont van rajta durván +15 kiló felesleg.Vele jobban tudnék családot alapítani úgy érzem, de mégis valahogy az elsővel szeretném megpróbálni jobban, mert nem akarok senkit sem megváltoztatni.

Tanácstalan vagyok, mit kéne tennem?

Nem akarok párhuzamosan 2 kapcsolatot, csak komoly kapcsolat érdekel, és nem akarok egyikünknek sem rosszat!

Szerintetek, ki mit választana?

F/29

Életkort,nemet is írjatok légyszíves

2015. júl. 8. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én biztosan nem kezdenék bele egy kapcsolatba olyan nővel, aki nálam idősebb és eleve kövér. Nálad is azt látom, hogy nem szimpatikus külsőre, azaz nem biztos, hogy kívánod. Én a helyedben a fiatalabb csajt választanám. Az idősebb nő már elmúlt 30, nagyon nem fog neked gyereket szülni. Ám, ha a fiatalabb csaj nem képes beléd szeretni, akkor egy harmadik nő lehet a megoldás. 27/F
2015. júl. 8. 12:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Válassz olyat, aki mindenben megfelel az elképzeléseidnek. Nem csak két nő van a világon.
2015. júl. 8. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
És ez a kérdés tényleg a "Felnőtt párkapcsolatok" kategóriában van?
2015. júl. 8. 12:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen. Kedves3. ,neha nem egyszerű döntéseket hozni.

Az elsőnek azt válaszolnam,az idősebbik nagyon akarna gyereket már,.

2015. júl. 8. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!