Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most kicsit elbizonytalanodtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kicsit elbizonytalanodtam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Többször találkoztam egy lánnyal, tudtam,hogy tetszem neki, de ő sajnos elbizonytalanodott ,hogy ez részemről is így van e.(ezt egy közös ismerősünktől tudom)

Aztán kihívtam legközelebb is, és volt csók is.

Majd ismét kihívtam immár harmadjára, ez volt a legfontosabb találkozó, itt is volt csók és ez amolyan még közelebbi volt.

Már igazán nyeregben éreztem magam, nagyobb önbizalmam is lett,azt terveztem,hogy beszélünk arról,hogy "hivatalosan" is kapcsolatba legyünk, hogy mindenki számára világos legyen -és hogy ő hogy gondolja ezt.Ám a negyedik találkozón nem történt semmi.

Kint voltunk az utcán, valahogy kiestem a nyeregből mert úgy éreztem,hogy valami nem oké.

Aztán mikor hazakísértem akkor gondoltam,hogy -mint korábban-, búcsú csók lesz, de kint voltak a nagyszülei és azt láttam rajta,hogy azt sugallja felém, hogy most ne.

(nem tudtam egyértelműen eldönteni ,de korábban nem volt ilyen a viselkedése)

Így csak puszi volt.

Úgy érzem részben elszúrtam, de mint mondtam valami nem stimmelt.

Végül úgy döntöttem,hogy elhívom holnap és elmondom mit érzek, és még beszélni szeretnék a legutóbbi találkozó sikertelenségéről is, mert ezt egy kicsit visszalépésként éltem meg a korábbiakhoz képest.

Most viszont sajnos lecsökkent az önbizalmam, kicsit balféknek is érzem magam meg nem tudom,hogy ő mit gondol most, de facebookon meg nem akarok ilyen jellegű dolgokról beszélni.

Szerintetek ez így jó lesz?Esetleg valami tanácsot tudnátok még adni?

Leginkább attól félek,hogy esetleg "kiszeretett" belőlem, az ilyen jellegű momentumok miatt, miközben én meg belé szerettem.

2014. márc. 17. 20:15
 1/1 Grim13 ***** válasza:
nem egyértelmű hogy a nagymuterék előtt nem akart csókolózni? lehet hogy nem nézték volna jó szemmel az öregek! 4 alkalomtól szerintem még nem vagytok 1 pár max ismerkedtek de nem hülyeség amit csinálsz, hívd el beszéljétek meg őszintén! balféknek ne érezd magad, tovább jutottál mint a mai srácok 58.5%-a
2014. márc. 18. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!