VV Zsófi szűz még? Kicsit elbizonytalanodtam.
Figyelt kérdés
Találtam pár képet a neten és nagyon úgy néz ki, hogy jár benne a vastag péló elég szépen.
Milyen tág a puncija, lehet épp szex után volt?
2011. ápr. 26. 00:26
2/12 anonim válasza:
amióta kijött tuti kapja minden nap a négerfaxt a seggébe.
szerintem egy 30 cm es vonalzóval ki lehet peckelni neki utána
4/12 anonim válasza:
OMG fogadjunk pasi vagy kérdező? Azok értenek annyira a lányokhoz, hogy kívülről emg bírják állapítani, hogy szűz-e vagy sem. Jah és elárulok egy titkot! NINCS OLYAN HOGY VKINEK TÁG LESZ, MERT SZEXELT, SOSEM LESZ AZ, AKÁRMENNYIT IS DUGNI FOG, ESETLEG BELÜLRŐL NEM LESZ ANNYIRA SZŰK, DE EBBŐL KÍVÜLRŐL SEMMI SEM LÁTSZIK. Jó lenne ha felnőnétek kisfiúk.
5/12 anonim válasza:
egyrészt, másrészt meg nemtom honnan szeded, hogy tág, amikor egyik képen sem látszik ilyesmi... azon a képen, amit linkeltél a bugyiját látod, szóval nem értem. foglalkozz értelmes dolgokkal. ilyenkor már aludnod kéne, nem?
6/12 A kérdező kommentje:
a gumi maci dal után még hittem abban, hogy szűz. Lány vagyok, magamból indultam ki, hogy nekem nem olyan széles a nunim, mint neki, ergo valami kitágította, mert az én szűz nunim más.
2011. ápr. 26. 00:49
7/12 anonim válasza:
A villában azt mondta hogy volt már fiúval, csak régebben.
8/12 anonim válasza:
"úúúúúú b+ bottal se piszkálnám"
Bottal én se, de a farkamat betenném neki:D
9/12 anonim válasza:
hol tág te ostoba?
nem is látszik.
10/12 anonim válasza:
Milyen gumi maci dalról beszélsz kérdező? :D
A dal címe Rágógumi volt.
Amúgy meg legalább akkora r.ingyó lehet, mint a Gigi. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!