Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkoznánk de nem tudom mi legyen, szerintetek?
Figyelt kérdés
Holnap találkoznék egy nagyon aranyos sráccal aki olyan mint én és nagyon bírom. De valahogy nincs nagyon kedvem hozzá mert mostanában érzelmileg nagyon kimerült vagyok. De félek hogy ha lemondom akkor elszalasztom ezt a lehetőséget is és máskor más nem találkozna velem. Szerintetek mi legyen?2015. júl. 23. 13:07
1/2 Noren1989 válasza:
Beszéld meg vele, mondd el az okokat, bízd rá, h döntsön. És nyugodtan mondd el, hogy nem szeretnél elveszíteni. Viszont a "nagyon aranyos" na az gyanús....
25/F
2/2 A kérdező kommentje:
Személyesen ismerem a srácot:) Ő nem olyan aki átveri a lányokat azért írtam hogy nagyon aranyos:) köszönöm a választ:)
2015. júl. 23. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!