Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor sétálunk a barátnőmmel a járdán miközben fogom a kezét akkor ő melyik oldalamon legyen?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 13:15
1/11 anonim válasza:
jobb oldalt szokás,erre van is egy mondás,ball oldalt a k..ák mennek! De ez a jobboldalas történet még régről alakult ki,ball oldalt hordták a kardot,és innen jön az egész!
2/11 anonim válasza:
Jobb oldalt szokas. De mi peldaul ugy setalunk ahol kenyelmes :D
18/L
3/11 anonim válasza:
Jobb oldalt. Én a barátnőmmel úgy szoktam, hogy ő legyen a járda belső részén. Bár ennek nincs komolyabb oka, megszokás az egész.
4/11 anonim válasza:
Bármelyik oldalon. És örüljek, hogy ez a legnagyobb gondotok. Nem nézi senki, magatok miatt sétáltok együtt.
5/11 anonim válasza:
sztem bal....
elsőnek köszönöm a lek*rvázást.
6/11 anonim válasza:
Bal oldalon a k**rvát és a kutyát, jobb oldalon a Nőt. Ez csak egy visszamaradt illem mint ahogy előre engeded az ajtóban a lányokat, eredetileg tényleg a kardos sztori miatt alakult ki mára csak illemtani jelentősége van, ki használja ki nem, amikor fiatal voltam és először megfogtam barátnőm kezét megkerültem, hogy a jobb oldalamon lehessen ő aranyosnak tartotta mert ismerte ezt :)
7/11 anonim válasza:
Jobb oldalon, bár manapság nincs sok jelentősége. Kicsit meredek mondás ez a ku**ák mennek a balon, de hallottam már... Mielőtt össze jöttem volna a barátnőmmel, nagyon nagyon sokat sétáltunk, és beszélgettünk. Mindig a jobboldalamon volt. Ezt annyira megszoktuk, hogy most már rendesen kényelmetlen lenne a bal oldalon :)))
Volt egy nagyon nagyon rendes ember, aki azóta sajnos már nem él, ő mondta mindig, hogy ha meglát egy lánnyal a bal oldalamon, odajön, és úúúúúgy seggberúg... Mindig ez jut eszembe sétálás közben
8/11 anonim válasza:
Nekem is úgy mesélték, hogy annak idején, amikor még komoly elvárás, protokoll volt az ilyesmi, hogy a lovagnak, harcosnak, úrnak, stb. bal oldalán lógott a kard, illetve ott vezette a lovat, és ha épp a szituáció úgy hozta, az örömlány helye is azon oldalon volt. A jobb oldal pedig a "Kedves" helye.
9/11 anonim válasza:
A régi illemtan szerint jobb oldalon van a kedves helye . Mivel ,ma már kard nincs ,azért még ez a helyes .
10/11 anonim válasza:
Én pl azért vagyok mindig a jobb oldalon (lány) mert én jobbkezes vagyok, a barátom pedig balkezes, így mindkettőnknek szabad a "használható" keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!