Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol legyen az első randi? És mikor?
Van egy fiú kb. 1 hónapja napi szinten chatelünk fészen.Ő a szomszéd megyében lakik.Tulajdonképp hamar eltudunk menni egymáshoz vonattal. Kb.40 perc vonatozás.
Én úgy gondoltam hogy 2 hónap múlva találkozhatnánk.Ő hamarabb szeretne.(Pedig egész nyáron gyakszin van)
Lényeg hogy nem tudjuk eldönteni hogy mikor legyen.Meg
hogy most az ő városában vagy az enyémben legyen-e.Ő 17,én 20 éves.
Sosem láttam még élőben szóval kicsit izgulok.Fészen jól elbeszélgettünk.
Vegyek neki valami a randira vagy inkább ne? Mit vegyek fel? Mi a legjobb helyszín? Pizzéria? Kávézó? Étterem?
20/L
Saját tapasutalatból mondom h legyen meg minél hamarabb az első randi..nehohy úgy járj mint én(neten ismerkedtem egy sráccal de hatalmas csalódás volt élőbe)
Szerintem illene először neki menni hozzád mégis csak ő a fiú :D minnél kényelmesebb ruhát vegyél fel és legyél önmagad :D a helyszín sztem mindegy lényeg h együtt legyetek ;) sok sikert
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!