Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyen a lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen a lánynak felejthetetlen a randija?

Figyelt kérdés

Hova vigyem? Mit szeretnek a lányok? Mi az amivel le tudom venni a lábáról? Tudtok esetleg valami romantikus dolgot mondani?

17/F

2015. júl. 19. 12:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
59%
nyisd csak ki a pénztárcádat.
2015. júl. 19. 12:22
 2/27 A kérdező kommentje:
Mégis mennyire kéne kinyitni azt a pénztárcát? :D
2015. júl. 19. 12:29
 3/27 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell annyira kinyitni:)

Hivd el moziba vagy etterembe (en ide szivesebben mennek) es vigyel neki rozsat, szerintem eleg romantikus tud lenni ha delutan elviszed egy elegans etterembe, elotte lefoglalsz egy asztalt ugy, hogy kered hogy az asztal kozepen legyen egy gyertya vagy a szelen, meg esetleg egy bor.. aztan megnezitek egyutt a naplementet:) legyel vele kedves de magabiztos, humoros:) a lanyoknal nagyon fontos, hogy a fiu meg tudja nevettetni, jol erezze magat vele, mosolyogj sokat de ne idetlenul

16L

2015. júl. 19. 12:57
 4/27 anonim ***** válasza:
36%
Erőszakold meg! Azt biztos nem felejti el egy ideig
2015. júl. 19. 13:38
 5/27 A kérdező kommentje:
Komolyabb válaszokat szeretnék kapni...persze mindenkinek megy az értékelés a válaszához...
2015. júl. 19. 13:40
 6/27 anonim ***** válasza:
89%
Moziba ne vidd...nem tudtok beszelgetni stb...esetleg az etterem vagy vidd el egy parkba piknikezni...rozsat en is ajanlom barhova viszed ...
2015. júl. 19. 14:23
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
Igazából ez nagyon attól függ milyen a lány...én pl megőrülnék egy ilyen romantikus randin:D De valószínűleg a többségnek bejön, úgyhogy hajrá. A mozi tényleg nem jó ötlet, ha csak nem csináltok valamit utána meg előtte ahol beszélni is lehet.
2015. júl. 19. 14:32
 8/27 anonim ***** válasza:
45%
Szarj az asztal tetejére. Én biztos nem aludnák pár napig. :D
2015. júl. 19. 14:37
 9/27 anonim ***** válasza:
94%

Tényleg attól függ, hogy milyen a lány. Engem például egy rózsa abszolúte nem hatna meg, mert nem különösebben vagyok oda a virágokért lány létemre (pedig ún. "lányos lány" vagyok), de persze a gesztust mindenképp értékelném! :) Mivel visszahúzódóbb vagyok, lehet, hogy egy mozinak például örülnék, de csak akkor, ha utána még csinálunk valami mást is, ahol tudunk beszélgetni a filmről is (legalább van egy biztos téma, ami megdumálása alatt én is tudok nyitni), meg persze ismerkedni is. Az étterem nekem nem annyira jönne be, sokkal inkább valami nyugisabb hely, ahol annyira sokan nincsenek, esetleg ott a természet is. Szóval például egy park is jó lenne, ahol le lehet ülni, lehet kajálni, lehet sétálgatni. (Plusz, naplementekor még romantikus is.)

És legyél vele kedves, érdeklődj, de te is beszélj magadról, hallgasd figyelmesen végig, bókolj neki (de azért mértékkel, szóval nem kell "puncsolni"), legyél humoros, amikor épp odaillik (az mindig jó, ha meg tudsz nevettetni egy lányt), és legyél illedelmes vele.

Szerintem többször a kevesebb több, úgyhogy nem biztos, hogy valami hú de "extrém" randira van ahhoz szükség, hogy "felejthetetlen" legyen számára. Elég lehet hozzá a stílusod, a beszélgetés is, hogy meg tudjad fogni és - téged idézve - le tudd venni a lábáról! ;)

Én legalábbis így vagyok vele, de hát tényleg a te kiszemeltedtől függ, hogy neki mi jön be és hogyan...

Sok sikert! És majd megírhatnád, hogy mi lett végül és hogy ment!

19/L

2015. júl. 19. 14:57
 10/27 anonim ***** válasza:
93%
Én pl megőrülnék, ha étteremben kéne töltenem az első randimat bárkivel, én sokkal jobban szeretek csak pl valami szép helyen sétálni vagy leülni, ha pesti vagy pl ajánlom a Margitszigetet este felé, szerintem egyszerűen gyönyörű
2015. júl. 19. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!