Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen a lánynak felejthetetlen a randija?
Figyelt kérdés
Hova vigyem? Mit szeretnek a lányok? Mi az amivel le tudom venni a lábáról? Tudtok esetleg valami romantikus dolgot mondani?
17/F
2015. júl. 19. 12:02
21/27 anonim válasza:
Vidd el izgalmas helyre ,de ne tudja hogy oda visszed ,ha városodba vagy közeli városokba van lehetösi bungee -jumpingolni,gokartozni vagy fal mászás ,persze az a lények a lány izguljon,féljen egy picit ,és te pedig legyél a "védelmezője",vigyázol rá ,vezeted,irányítod stb. :D
22/27 anonim válasza:
#21: Nagyon nem jó ötlet! Engem speciel ha elvinne egy srác bungee jumpingolni vagy egyéb extrémebb helyekre/dolgokra, azzal nem lenne nyerő nálam, sőt. Én utálom az ilyeneket és nagyon is félek tőlük, ha megölnének se próbálnám ki, úgyhogy nagyon elrontaná a kedvemet és mindent. És gondolom nem én lennék az egyetlen, aki így lenne ezzel. Szóval ilyet csak akkor, ha tudni lehet konkrétan biztosan a lányról, hogy szereti az extrémebb dolgokat!
23/27 anonim válasza:
Vidd ki az erdő szélére kora este, aztán hagyd ott. Soha nem felejti majd el!
24/27 anonim válasza:
Szerinted kérdező, akik "lányok" mind azt írták, h vidd el egy elegáns étterembe, rózsázz neki stb...az 2 Ft? :D Bizony ki kell nyitni a pénztárcát ha felejthetetlent akarsz! Kivéve ha mint az előző is írta, kiviszed az erdő szélére. :D
25/27 anonim válasza:
lool, hogy lehúztak engem, pedig az ukrán maffiának szólni pénzbe se kerül, és talán még a veséjéért is kapsz pénzt..
26/27 anonim válasza:
Szerintem vidd el vizipipázni. Tudtok nyugodtan beszélgetni, de nem olyan hagyományos keretek között. Utána még sétálhattok, megmutathatod neki a kedvenc helyedet (egy kilátot ahonnan szép a kilátás). De előbb kérdezd meg szereti-e a vizipipát, nehogy ott derüljön ki, h asztmás:D
27/27 anonim válasza:
Attól lesz felejthetetlen egy randi akivel randizik a lány és nem attól hogy hol vagy hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!