Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nézitek mindig a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nézitek mindig a lányok seggét?

Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 10:15
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
30-as. Rosszul gondolod. Ez a fajfenntartási ösztön része. Ha nem így lenne, akkor kihalt volna az emberiség már jóval azelőtt, hogy a születésszabályozás meg a problémás terhesség, mint fogalom, ismert lett volna egyáltalán. Az, hogy most így gondolkodsz, az a neveltetésed és a társadalmi elvárások által ferdített gondolat. Ha újszülöttként egy dzsungelben neveltek volna fel a majmok, akkor a legkerekebb fenekűt dugnád meg minden nap, amikor csak hagyja...
2015. júl. 13. 09:52
 32/38 berkeczy válasza:
Feltunoen a b....ok...es a es az ehesss..MG neznek
2015. júl. 13. 17:32
 33/38 anonim ***** válasza:
#31 Erőltetheted a hülyeséget. Én erre a továbbiakban már nem fogok reagálni. Írjanak inkább mások (férfiak, akik még nem nősek, de, ha nősek, akkor is).Ja, hogy mi lenne, ha a dzsungelben lennék - azt nem tudom elképzeni - de szerintem nem vagyunk ott sokan, és nem is úgy viszonyulunk dolgokhoz, akár tudatosan, akár tudat alatt. Tuti, h. te egy széles csípőjű nő vagy, azért erőlteted a saját érdekednek megfelelő véleményt. Nekem ebben a dologban nincs érdekem, simán csak tapasztalatom, és az alapján véleményem
2015. júl. 13. 18:21
 34/38 anonim ***** válasza:
# 32 : lehet, h.gyenge vok fejben, de nem tudtam megfejteni, mit akarsz mondani
2015. júl. 13. 18:22
 35/38 anonim válasza:
Mert olyan szép mint a táj, tele van dombokkal és völgyekkel.
2015. júl. 15. 10:22
 36/38 anonim ***** válasza:
#35 - az már igaz. Szép táj!!
2015. júl. 16. 09:32
 37/38 anonim ***** válasza:
Még leírni is jó, hogy : a lányok segge - zabálom.
2015. júl. 17. 12:18
 38/38 anonim ***** válasza:
Mert szép nagy, és jó megfogni. Oda tudom tenni a kezemet, és szépen bele tudok markolni, és akkor merevedésem lesz, és az jó, és a nőnek az nem is a nemiszerve, hanem csak a valaga, és azért is izgalmas, mert még csak nem is a nemi szerve.
2019. máj. 6. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!