Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok titeket mennyire...

Lányok titeket mennyire nézitek egy fiú alakját?

Figyelt kérdés

Pl:Kigyúrt vagy Kövér

Vagy túl kigyúrt,vagy túl sovány

Mennyire vesztitek figyeleme?

Kort is írjatok lányok ;)

2015. máj. 13. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az aztán a megfogalmazás...

Legyen normális testalkata, lehet vékonyabb, lehet kicsit macisabb, de ne legyen elhízott, mert az igénytelen (vagyis leszarja az egészségét) és ne legyen túlságosan kigyúrva. 25

2015. máj. 13. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem fontos hogy átlagos, normális testalkata legyen. Ha elhízott az egészségtelen, ha kigyúrt az meg ronda.
2015. máj. 13. 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem lenne ronda a kigyúrt, csak itt Mo-n valamiért az dívik hogy az izom mellé felszednek a hapik egy csomó zsírt is és aztán b.nak leszálkásítani. Na az tényleg csúnya.

Nekem sokminden belefér de, ne legyen túl vékony, túl kövér, ne legyen alacsonyabb nálam és ne legyen görbe a tartása.

2015. máj. 13. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyon kigyurt leszalkasitva sem tetszik. Legyen rajta azert izom, de ne vigye tulzasba. Nem baj, ha van egy kis pocak, azt aranyosnak talalom, de azert macisba ne menjen at. A vekonyt kifejezetten nem birom.
2015. máj. 13. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindegy, csak macis már ne legyen.
2015. máj. 13. 19:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Uh, köszönöm

Akkor ezek alapján jó a testalkatom :)

2015. máj. 13. 20:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha gondoljátok privátba küldhetek képet
2015. máj. 13. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem az tetszik, aki izmos, de nem "kirakat" izmos, nem V alakú, hanem nagyon erős a core-ja, és egyenes.
2015. máj. 14. 00:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Annyira, amennyire ti a lányok alakját. Természetes, hogy a férfinak is jól kell kinéznie, ha tetszeni akarnek valakinek.

Nem bírom, amikor egy férfi/fiú arról dumál, hogy milyen legyen a lány, mi nem jó benne, meg hogy legyen nagy melle, legyen tökéletes alakja, szép, izmos, feszes combjai, meg stb, de a pasi maga egy elhízott disznó, vagy éppen a cingár nyomi, vagy egy löttyedt puding. Most ezzel nem rád céloztam, csak szemléltettem egy gyakori esetet. Remélem, te nem ilyen vagy.

Az, meg, hogy kinek mit tetszik.....

Ízlések, és pofonok, mindenkinek más.

2015. máj. 15. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!