Lányok titeket mennyire nézitek egy fiú alakját?
Pl:Kigyúrt vagy Kövér
Vagy túl kigyúrt,vagy túl sovány
Mennyire vesztitek figyeleme?
Kort is írjatok lányok ;)
Az aztán a megfogalmazás...
Legyen normális testalkata, lehet vékonyabb, lehet kicsit macisabb, de ne legyen elhízott, mert az igénytelen (vagyis leszarja az egészségét) és ne legyen túlságosan kigyúrva. 25
Nem lenne ronda a kigyúrt, csak itt Mo-n valamiért az dívik hogy az izom mellé felszednek a hapik egy csomó zsírt is és aztán b.nak leszálkásítani. Na az tényleg csúnya.
Nekem sokminden belefér de, ne legyen túl vékony, túl kövér, ne legyen alacsonyabb nálam és ne legyen görbe a tartása.
Uh, köszönöm
Akkor ezek alapján jó a testalkatom :)
Annyira, amennyire ti a lányok alakját. Természetes, hogy a férfinak is jól kell kinéznie, ha tetszeni akarnek valakinek.
Nem bírom, amikor egy férfi/fiú arról dumál, hogy milyen legyen a lány, mi nem jó benne, meg hogy legyen nagy melle, legyen tökéletes alakja, szép, izmos, feszes combjai, meg stb, de a pasi maga egy elhízott disznó, vagy éppen a cingár nyomi, vagy egy löttyedt puding. Most ezzel nem rád céloztam, csak szemléltettem egy gyakori esetet. Remélem, te nem ilyen vagy.
Az, meg, hogy kinek mit tetszik.....
Ízlések, és pofonok, mindenkinek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!