Fiúk! Ti mennyire nézitek a lányok belső combját? Mtegyük fel ha összeér a combjuk akkor azt már nem találjátok vonzónak?
Összekötve kéne velociraptorok elé dobni aki kitalálta ezt a f**szságot.
Meg összes gyökér tinit aki bekajálja.
Ez a leges-legutolsó utolsó szempont nálam. Sőt, most hazudtam, valójában nem is szempont :)
20/f
Ami azt illeti: nekem mindig is bejöttek a vékony lábak. Később tudtam meg, hogy van erre egy külön szó is, ami angol nevén: thigh gap - ami a combok közötti rést jelenti. Max a térdnél érhetnek össze. De javítsatok ki, ha tévedek!
Tehát nálam nagyon bejön, ha nem ér össze a comb, de ehhez némi genetika is kell. Nem feltétlen csak az szép nálam, ha nem ér össze, a lényeg az, hogy szép vékony,formás legyen.
Mindig is tetszettek a lábak :D de egy lányt biztos nem a combjaiért fogok elvenni xD
És akár hiszed, akár nem: nem mindenkinek áll jól. Főleg azoknál szép, akiknél ez úgymond természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!