Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A lábaim eléggé vastagok, a...

A lábaim eléggé vastagok, a belső combom összeér. Ezen hogy tudnék segíteni?

Figyelt kérdés
Ha befeszítem őket akkor viszont a combom belső részét "össze tudom fogni". Ez azt jelenti hogy az nem izon hanem zsír ugye? Attól hogy tudnék megszabadulni ugy hogy nem ilyen diétával mert még 16 éves vagyok és szeretnék nőni?

2013. márc. 4. 22:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem h 16 éves vagyok, fiú 178 cm körül és 75 kiló.
2013. márc. 4. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:

azért mert annyi tápanyagot kezdesz el bevinni a testedbe,amennyit igényel és nem többet,még ugyanúgy nőhetsz magasságra.

és gondolom naiv kérdés a részemről,de mit is sportolsz heti 3-4x 1-1.5 órát?

2013. márc. 4. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

" 16 éves vagyok és szeretnék nőni " - Akkor tisztázzunk valamit: diéta és fogyókúra között óriási különbség van. A fogyókúra meggátolhat abban, hogy nőj, viszont egy ésszerű diétának nincsenek ilyen mellékhatásai.

Én a szénhidrátszegény étrendet javaslom neked, ez a gabonafélék, kenyérfélék, édességek, cukros löttyök, gyors kaják, ropik, stb. kiiktatásán, valamint a zöldségek, húsok, halak és gyümölcsök összességéből álló étrenden alapszik.

Ezzel az étkezéssel heteken belül láthatod az eredményt.

A mozgást nem kell mondanom gondolom, 16 évesen mozognod kell napi szinten, viszont az étkezésre tényleg figyelj oda és vigyél be naponta 2-3 liter folyadékot is.

2013. márc. 4. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Járj biciklivel mindenhová,egyél kevesebb szénhidrátot.Azaz fehér kenyér,tészta,krumpli ne sokat.
2013. márc. 4. 23:03
 5/8 anonim ***** válasza:
étkezés számít a legtöbbet. szerintem ha ledobsz 10 kiló zsírt, akkor már nem fog összeérni, de lehet picit több kell. kezdetnek 10 tök jó lesz és akkor meglátod, akarsz -e még:)
2013. márc. 4. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:
ha körte az alkatod, full vékonyan is össze fog érni
2013. márc. 5. 01:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Teniszezek 4szer. Futok mindennap sprinteket vahy coopert plusz egy kondi hetenze.
2013. márc. 5. 07:37
 8/8 A kérdező kommentje:
A hasam meg minden vekony, olyan "arlagos". A labamat mondom ha befeszitem akkor erzek rajta zsirtmert ossze tudon fogni.
2013. márc. 5. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!