Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nézitek mindig a lányok seggét?
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 10:15
11/38 anonim válasza:
Amiért ti is szeretitek ha nézzük..
12/38 anonim válasza:
mert szexuális :p na persze nem mindegyik csajét...nagy a szelektálás :D
13/38 Countryman válasza:
A természet játéka-törvénye, amellyel ki szemben megy, csak vesztes lehet! Mert vágyunk bele, hogy megtermékenyítsük! A fajfenntartás ösztöne, genetikai kód, melynek ellenállni hasztalan törekvés!
14/38 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:"D érdekesek voltak
2015. júl. 7. 09:34
15/38 anonim válasza:
Nem csak a popsit nézzük. a mellet is. nem tehetünk róla.
Biológiailag van így. Termékenyebb az a nő akinek kerekebb fent és lent!
ennyi.
16/38 anonim válasza:
Én nem annyura nézem.Inkább az arcát
17/38 anonim válasza:
Szerintem a termékenységet nem kéne ebbe belekeverni, mert semmi köze. Volt egy nagyseggű barátnőm, ő is jött ezzel a dumával, pedig eszembe sem volt nekem a termékenység, ha csak olyan értelemben nem, hogy nehogy megtermékenyüljön (aza "úgy maradjon"). Az eredeti kérdésre visszatérve -mint már valaki írta is, szerintem is ez a génekbe van kódolva. Két fő tábor van szerintem : a cicimániások, és a fenékmániások (mint pl. én is). Aztán meg vannak a normális emberek, aki helyén kezelik a dolgokat (vagy mégsem?). Aztán meg vannak kisebb arányban tényleg szélsőségek :pl. lábfetisiszták, vagy akik a fülre buknak...
18/38 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló : köszönöm a részletes válaszod:) sok mindent megtudtam .
2015. júl. 10. 11:40
19/38 anonim válasza:
Kérdező! Valójában a kérdésed sem igazán komoly - bár maga a fenéknézés komoly dolog. Meg minden ami a lányok fenekét illeti (nekem, mint férfinak).(meg főleg, mint fenékmániásnak). Te nő vagy, vagy egy nyálcsorgató tini, v. egy másik fenékmániás ffi ? (v.homi)?
20/38 mooont válasza:
Azert mert a csajnak biztos kicsi a melle.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!