Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nézitek mindig a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nézitek mindig a lányok seggét?

Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 10:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
#19 vok : akkor Te cicifan vagy (valszeg). A kis mell sztem csak a cicifanoknak gond.Ja, nekem, mint fenékfannak nyilván nem. Egyébként is jobb a kis mell, mint a nagy , ha az nem jó állagú. Volt ilyen bnőm, és egyáltalán nem élveztem, hogy nagy mellei vannak.(mondjuk nem is zavart). ffi 58
2015. júl. 12. 08:31
 22/38 gergelice16 ***** válasza:
A nők bármely testrészére jó ránézni. Csak azok a testrészek, amik máshogy néznek ki, mint a férfiaknál, azok sokkal vonzóbbak
2015. júl. 12. 10:51
 23/38 anonim ***** válasza:
22 - nálad a pont. Persze, ez szinte minden testrészre igaz - mármint a különbség a nőké és a férfiaké között - csak nem mind esetében olyan szembetűnő a különbség, mint az elsődleges nemi szervek között. Pl. nő feneke is nagyon hasonló lenni egy férfi fenekéhez. Ha nőé, akkor nagyon tetszik. Pl. nagyon tetszenek a férfias női fenekek ( az lényeges, hogy nőé legyen ). Azt ugye nem kell magyaráznom, hogy egy férfias női fenék nagyon nem azonos egy férfifenékkel. Még, ha első (v akár második) ránézésre olyan is. Volt már, hogy neten e vot cserkészve női fenekek közé férfié - és bele is estem a csodálatba - aztán később rájöttem a csalásra, és akkor úgy nagyon sz.r volt. Abban biztos vagyok hogy egy átlag hetero ffi-nek ezt nem kell magyaráznom. A nők egymással másképpen vannak, náluk a testiség nő -és nő között nem olyan tiltott úgy tudatilag, mint a férfiak között.
2015. júl. 12. 13:37
 24/38 anonim ***** válasza:
ja, az kimaradt, hogy 19 és 21 vok
2015. júl. 12. 13:38
 25/38 anonim ***** válasza:
17, 19, 21, 23 vok - annyiban finomítanám a női - férfi fenéktémát (amit írtam), hogy azért nem kis különbség van a női és a férfi fenék között - általában - de van olyan is, hogy a különbség nem olyan szembetűnő.
2015. júl. 12. 14:12
 26/38 anonim ***** válasza:
"Miért nézitek mindig a lányok seggét?" A mindig azért elég túlzás, meg ha szemből jön akkor technikailag elég nehéz kivitelezni:) Én mindent nézek, nagyon tetszenek például a vádli, amiket a tűsarkúak amúgy is kihangsulyoznak, de a fenékről is sok következtetés levonható. elmegy elöttem egy ember, mindegy, hogy férfi vagy nő, de a testalkata, tartása, ruhája alapján simán tudnák vagy 2 oldalt írni az illetőről, annyira ki tudom elemezni, és m,ég nem is beszéltem vele 1 szót se.
2015. júl. 12. 14:41
 27/38 VikATanacsTalan válasza:
Szerintem azért, mert hátulról nem látszanak a mellek. :)
2015. júl. 12. 20:26
 28/38 Nyuszi Agyar válasza:
Valójában azt nézzük, hogy az adott nő képes lenne-e kihordani a gyerekünket, persze ez nagyon kevés férfinél tudatos. XD
2015. júl. 13. 05:10
 29/38 anonim ***** válasza:
mert ingyen van
2015. júl. 13. 06:35
 30/38 anonim ***** válasza:
A 28 -as hozzászóló nyilvánvalóan nő, mert egy férfi nem így gondolkodik (se tudatosan, se tudat alatt). A férfinál az nem téma, hogy egy nő ki tud -e hordani gyereket, mert ez a "problematika" meg sem fordul a fejükben, mivel azt általában ki szokták tudni hordani a nők. Ha könnyen,probléma nélkül, akkor úgy, ha problémás a terhesség, akkor úgy. Egy férfi nem úgy fekszik, és kel, hogy : "Jaj, a leendő csajom majd ki tudja -e hordani a gyerekünket" - sokkal inkább úgy, hogy meg kéne du.ni egy jó csajt, vagy egy tűrhetőt...vagy egy akármilyet. Ez a gyerekkihordás tipikusan női gondolatkör, közülük is azok hajlamosabbak ezt "szajkózni", akiknek széles a csípője (ami persze más vonatkozásban inkább negatívumnak számít ezen a vidéken (közép - v. délamerikában ez lehet ideál)
2015. júl. 13. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!