Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zárkózott vagyok, ami miatt az előző párkapcsolatom is tönkrement. Tudnátok javasolni valamit, hogyan lehetnék nyitottabb?
Annyira zárkózott vagyok, hogy az előző srácnak elég sokat kellett várnia még egy ölelésre is, nem csókoltam meg, nem foghatta meg a kezem.... Nagyon türelmes volt, várt rám 8 hónapot, s még tovább várt volna rám... de mondtam neki, hogy ne várjon rám... letagadtam ,hogy szerelmes vagyok..... de már vége... és ennek is azért mert féltem...
Sajnos ilyen félénk vagyok...
Most egy srácnak tetszem, aki találkozni szeretne velem.... és nekem is szimpi..... de félek, hogy megint túl zárkózott leszek....
Ti mennyire vagytok zárkózottak ismerkedésnél? És hogyan lehetnék nyitottabb?
Nem vagyok hülye! Az maximum te vagy, mert mindig az aki mondja+!Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor nem is íj, nem az volt a kérdés, hogy milyennek gondolsz engem!
A srác is kicsi félénk volt, és még nem kezdeményezett, hogy megfogja a kezem....gondolom nem merte, mert nem tudta, hogy hoogyan reagálnék rá..... és szerintem srácnak kellene meg fogni előbb a lány kezét és nem fordítva.
hülye vagy te mert nem tudsz normális választ írni, akkor inkább ne is írj, de az ilyen véleményedre nem vagyok kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!