Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz vagyok, ha 16 évesen még semmiféle párkapcsolatom nem volt? 16/l
Figyelt kérdés
Szerintem nem vagyok bűnronda, vékony vagyok, a barátaim szerint még normális is....
Akkor miért vagyok még mindig egyedül???
2015. jún. 16. 12:08
1/8 anonim válasza:
Nem gáz. Idővel mindenki megtalálja azt a közeget ahol ismerkedhet és a párkapcsolatok 16 évesen ma már ugyan természetesek a legtövb tininél de nem kell elsietni.
2/8 anonim válasza:
Fiatal vagy még hozzá :)
Persze ma az a divat, hogy minél hamarabb legyen de én ez hülyeségnek tartom. Ma már 13-14 éveseknek szerelmi bánatuk van O.o hogy a francba? Lényeg a lényeg ráérsz még vele ne hallgass másokra. Úgyis érzed majd ha itt lesz:)
19/l
3/8 anonim válasza:
Én 15 vagyok,és nekem sem volt még senkim. Ahol vagyok kollégiumba,ott elég furának tartanak,hisz a 20 emberből csak 2en vagyunk ,akik szinglik. Sokat bántanak miatta,hogy én örök szűz maradok,a normálisabbak viszont valahol irigyek is.Én büszke vagyok rá,de ettől függetlenül nem én törekszem rá,csak így hozza az élet.Ha valaki megtetszene,tuti nem állítanék magamnak korlátokat,csak azért,hogy még 18 évesen is ilyen ritkaságnak számítsak,viszont soha nem lennék "más" típus.
4/8 anonim válasza:
a jellemeddel lehet a gubanc
én a vékony lányokhoz vonzódom
5/8 anonim válasza:
A személyiséged nem elég nyitott, nem mutatsz érdeklődést nyíltan afelé, aki kicsit is tetszik. Amolyan pókerarc lehetsz, és nem igazán társasági ember. Itt a gond.
7/8 anonim válasza:
Abszolút nem gond. Én 19 vagyok, nekem sem volt még senkim. Bár zavar, de a legfőbb ok az önbizalomhiányosság.
19/f
8/8 anonim válasza:
Nem probléma. Sőt ha már eddig vártál (amire büszke lehetsz), akkor már várd meg az igazit! C:
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!