Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyának?
Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy lánnyal már 10 hónapja. Barátságnak indult az egész, de több lett belőle. Úgy érzem, hogy Ő az igazi. Viszont van egy kis probléma, mégpedig, hogy nagyon messze lakik (250 km). Nagyon szeretnénk már találkozni mind a ketten. Én utaznék le hozzá, de nem tudom, hogy mondjam el anyának úgy, hogy biztos elengedjen, mert azért mégis csak az ország másik felébe akarok utazni egyedül. De muszáj vele találkoznom, mert nagyon hiányzik, csak nem tudom, hogy reagálna anya, hogy egy neten megismert személy miatt elutazok ilyen messzire.
Szóval hogy mondjam el neki?
(Ha ez számít valamit, akkor mondom, hogy Ausztriába fesztiválra elengedett egyedül, bár túlzottan ennek se örült.)
Előre is köszi a választ.
15/F
2015. jún. 11. 19:59
11/12 anonim válasza:
ird meg neki levélbe az egyik ismerősöm is ezt csinálta és neki bevált és szerintem is könnyebb szóban esetleg beleszól vagy ilyesmi levélben pedig nagyon könnyen leirhatod hogy mit szeretnél az anyukádnak.. :)
12/12 anonim válasza:
Kétlem hogy elengedne. Egyre többet hallani azt hogy az internet milyen veszélyes a gyerekek és tinédzserek számára, nagyon fel van fújva minden ilyen ügy, és a szülők ezt általában nagyon komolyan veszik, és rögtön rosszra gondolnának. Szerintem az lenne az ideális, ha először találkoznátok egy rendezvényen, bármilyen fesztiválon, koncerten, ilyesmin, és ha már személyesen találkoztatok egyszer, akkor szerintem megengedné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!