Hogyan mondjam el anyának a telefonszámlát és hogyan segítsek?
Figyelt kérdés
Diákmunkát sajnos csak érettségi után tudok végezni. Megvan mindenünk de mégsem. Mindig éphhogy kijönnek vagy nem jönnek ki a csekkek. Most tartozunk az ebéddel még a sulinak az 8 ezer a telefon számlám 7 ezer lett a szokásos 3 helyett. Bánom és ostoba vagyok de mostanában olyan sok minden a nyakamon van magányos is vagyok egy személyre mindig szükségem van és jelenleg se nete semmi. Persze most nem hívom. Arra gondoltam, hogy hétfőn két ezüst ékszerem eladom elég súlyosak 2ezret kell hogy kapjak értük. Nem szigorú anya nem hordana le csak biztos idegeskedne magában de megértene viszont sajnálom. Nemtudom mit tudnék még tenni. 3 napja egyáltalán nincs pénze és hiába tele.a hűtő kellemetlen. Én is folyton ideges vagyok. :/2015. máj. 30. 22:17
1/6 anonim válasza:
hát nekem a vastag ezüst láncom 200 forintért akarták bevenni. az ezüstnek nincs szinte semmi értéke. Nem használt ruháidat nem tudod eladni esetleg?
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem egy baratnomnek 1000 ftért akkornem tudom.azert megprobalom. Nem sajnos abbol.pont annyi van amennyi kell. Akkor nemtudom mi legyen :/
2015. máj. 30. 22:25
3/6 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg vele, együtt biztos ki tudtok találni valamit. Esetleg vállalhatnál hétvégi/délutáni munkát, nem nagy dolgokról beszélek, de ha utána érdeklődsz biztosan akad olyan lehetőség. Előny, ha jó vagy valamilyen tantárgyból, például tavaly angolból korrepetáltam pár embert, néha volt, hogy egy kislányra kellett vigyáznom 2-3 óra erejéig. Ezek tényleg nem nagy dolgok, de arra hogy egy kicsit besegíts anyukádnak, arra tökéletes.
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg semmit ne csinálj és bűntudatod se legyen. Akinek kellett a gyerek, annak legyen pénze a kiadásokra, ennyi.
De ahogy olvasom, hogy nincs pénzetek, téged se kellett volna vállalni. Ahogy engem se sajnos.
5/6 anonim válasza:
utolsó, ilyen hozzáállással lehet már anyukád is így gondolja...
6/6 anonim válasza:
Ha anyukád tud túlórázni vállald el a házimunka részét, amit ő szokott csinálni. Ha túlórázik és tiszta lakásra meg kész vacsorára megy haza, akkor nem fogja tönkrevágni a túlóra.
Meg tényleg gondold át mit adhatnál el, mi felesleges a cuccaidból. Könyveket is nézd át, miért adnak sokat használtként bookline-on.
Keress olcsó, spórolós recepteket, azokat főzd, ha egy hónapig naponta 200Ft-ot megspórolsz anyukádnak kaján akkor már meg is van 6000Ft, az kb. a telszámlád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!