Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogy mondjam el anyának?
Pár hete járok egy fiúval, akiről anya nem tud. Kb másfél éve volt egy kapcsolatom egy sokkal idősebb fiúval, amiért anya nagyon megharagudott rám, és nem is nagyon bízik neg ilyen téren bennem. De azt tanácsolták sokan, hogy inkább mondjam el ezt neki. De félek h hogy reagálna... Mert én eléggé úgymond "jól nevelt" vagyok, a barátom pedig inkább olyan lázadós fiú. És nem tudom mit tegyek.. Mondjam el? És ha igen, hogy? Lehetőleg csajook, segítsetek!
15/L
Szerintem várj amíg egyhónaposak lesztek, és mond neki h anya megismerkedtem egy fiúval, régóta beszélgetünk és nagyon megtetszett és én is neki és összejöttünk.. Vagy valami hasonlót csak tudsz majd mondani.
Amúgy velem is ez van most.
15/L
"Kb másfél éve volt egy kapcsolatom egy sokkal idősebb fiúval, amiért anya nagyon megharagudott rám"
Nem csoda, majdhogy 13 évesen egy jóval idősebb fiúval. gondolom 18 lehetett.
Ha a mostani barátod veled egy idős, vagy 1-2 évvel öregebb, akkor mondd el nyugodtan, nem tudom miért kell ennyire felfújni a dolgokat.
Azt pedig hogy mondd el egyszerű, Anya, összejöttem [fiú neve].
Koszonom szepen! :) akkor szerintem varok meg egy kicsit, aztan elmondom :)
Igen, 18 volt.. De így visszagondolva nagyon nem értem h miért mentem bele abba a dologba.. :/ már megbántam azt a kapcsolatot. És a mostani egyidős velem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!